Hitna pomoć
Profimedia

T.J. je zadobila teške telesne povrede i prebačena je na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju, dok je njena koleginica T.Ž. zadobila lake telesne povrede i nakon ukazane lekarske pomoći na klinici za ORL puštena je na kućno lečenje.

Organizatori "Egzita" tvrde da, prema prvim informacijama, devojke nisu bile posetiteljke festivala:

 - Po informacijama s kojima trenutno raspolažemo, po pozivu komunalne policije dve devojke je hitna pomoć pokupila u Petrovaradinu oko 23 sata, kod Beogradske kapije, van granica festivala. Još uvek čekamo da nam se potvrde informacije koji je stepen povreda, a prema prvim informacijama devojke nisu bile na festivalu - kažu iz "Egzita".

Komentari (4)

milica

08.07.2016 15:27

TO SE SVAKE GODINE DESAVA DOKLE ,KAD CE NEKO PREUZETI NESTO I ZASTITITI LJUDE?????????

mara

08.07.2016 16:44

Ko i kako teba da obezbedi Egzit.Gde su odgovorni iz Novog Sada i pokrajine. Tuzno i strasno kako se ne vodi briga o mladima.Obezbedjenje da radi posao za koji prima platu a o odgovorosti sta reci.

gavrilovic

09.07.2016 08:39

Novi Sad,kako vas nije sramota?!Stavite mreze na tvrdjavu,postavite STRAZU dok traje festival,pobogu ljudi!!!BRUKA ZA NOVI SAD!!!

telefonisti

09.07.2016 10:58

@gavrilovic - pa nece povcelom novom sadu mreze da postavljaju dahvataju akrobate kao u cirkusu. Imamo generaciju DEBILA napravljenih da vicu JOOOOOOOOOOOOOOOOOO medijima i vodji. Dave se kao macici miosu ni za Q: s u stvari smao za to jesu. pozdravite marica.