Duško Rajić preminuo u bolnici
Fejsbuk
Duško Rajić preminuo u bolnici

Fejsbuk

Duško Rajić preminuo u bolnici, Foto: Fejsbuk

Kako nezvanično saznajemo, reč je o navijačkom sukobu, koji datira odranije zbog spornog grafita, ispisanog u Novim Banovcima. Tuča je zakazana u školskom dvorištu OŠ „Svetislav Golubović Mitraljeta“ u Batajnici, a sve je pošlo po zlu, jer je Duško poneo, navodno, pištolj svog dede i zapretio suparničkoj grupi, od oko 20 članova, koja se okupila u dvorištu „Mitraljete“.

Pročitajte još:

 

 

Incident se dogodio na Božić, oko 21 sat, ispred picerije „Zaljubiška“ u Batajnici, kada je okupljena grupa potrčala iz školskog dvorišta za Duškom, nakon što mu se pištolj zakočio.

Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi, mladić je nakon jurnjave isprebijan ispred picerije „Zaljubiška“.

Nenad za dlaku izbegao smrt!

Jedna od žrtava sukoba oko grafita bio je i Nenad K. (19) iz Batajnice, koji se danas, srećom, oporavlja. Nenad je brutalno pretučen početkom oktobra 2018. u Zemunskoj ulici, u Novim Banovcima, nedaleko od tamošnje osnovne škole i za dlaku je izbegao smrt. - Mladić je bio u teškom stanju i dugo je bio u komi. Posle nekoliko operacija, lekari su uspeli da ga spasu. Danas se, hvala bogu, oporavlja i trebalo bi uskoro da izađe iz bolnice - kaže naš izvor.

Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija

Shutterstock

Uprkos borbi lekara mladiću nije bilo spasa, Foto: Shutterstock

- Duško i njegov drug utrčali su u automobil, parkiran kod picerije, ali su ih razjareni mladići izvukli iz njega. Duško je zadobio teške povrede glave i tela, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu. Nažalost, posle sedam dana borbe, on je juče izgubio svoju životnu bitku, ne budeći se iz kome - navodi naš sagovornik.

Kako saznajemo, sve se odigralo ispred bezbednosnih kamera, koje se nalaze na piceriji i obližnjoj menjačnici, pa su osumnjičeni brzo uhapšeni.

- Njih šestorica je privedeno, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana - kaže naš izvor blizak istrazi.
Prema rečima meštana, nije prvi put da se mladići od svega 19 do 20 godina sukobe na javnim mestima, ne razmišljajući da li ih snimaju bezbednosne kamere ili da li ih neko posmatra.