STRAHUJE SE DA BI MOGLA JOŠ NEKOG DA OTRUJE! Dušanku iz Železnika izveli pred sudiju, zbog njene odbrane u Beogradu vlada panika!

Dušanka T. (59) branila se danas ćutanjem na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom sumnji da je pokušala da ubije dvojicu starijih muškaraca, trujući ih bromazepamom.

Policijski uviđaj
Policijski uviđaj, Foto: Masanori Josida

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da joj odredi pritvor da ne bi uticala na svedoke i da ne bi u kratkom roku ponovila krivično delo, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Osumnjičenoj se na teret stavljaju dva krivična dela teško ubistvo u pokušaju na podmukao način i iz koristoljublja, dodala je Bjeloš.

O predlogu za pritvor u toku dana treba da odluči Viši sud.

Policija je juče saopštila da se D.T. sumnjiči da je 25. novembra u naselju Železnik dala 79-godišnjem muškarcu bromazepam, nakon čega ga je član porodice pronašao u besvesnom stanju, posle čega je hospitalizovan.

Takođe se sumnja da je ona 1. novembra u istom naselju stavila bromazepam u hranu 85-godišnjem muškarcu i insistirala da tu hranu pojede, nakon čega se čovek onesvestio.

On je hospitalizovan sutradan, pošto ga je u besvesnom stanju pronašla ćerka.

D. T. se sumnjiči da je ovo delo počinila iz koristoljublja počinila da bi prikrila novčani dug oštećenom koji nije htela da mu vrati.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi