Mladen Mijatović
Printscreen Pink
Mladen Mijatović

Printscreen Pink

Mladen Mijatović, Foto: Printscreen Pink

 

Beogradska policija u uspešnoj akciji uhapsila je Dušanku T. (69) zbog sumnje da je izvršila dva teška krivična dela teško ubistvo u pokušaju iz koristoljublja i pokušaj ubistva.

Naime, policija sumnja da je šezdesetdevetogodišnja žena 1. novembra u Železniku došla u stan Dragiše J. (85) u Železniku i u hranu mu sipala veću količinu leka bromazepan. Žena je insistirala da Dragiša sve pojede iz tanjira što je on i učinio. Čovek se brzo onesvestio. Njega je narednog dana pronašla ćerka i odmah je obavestila Hitnu pomoć, javio je Pink.

Istragom je utvrđeno da je osumnjičena Dušanka žrtvi dugovala izvesnu količinu novca, pa se sumnja da je sve ovo uradila iz koristoljublja. 

Inače, 25. novembra osumnjičena Dušanka T. došla je u stan Čedomira B. (89) u Železniku. Dušanka je osumnjičena da je i njemu dala bromazepan na isti način. Čedomira je bez svesti za trpezarijskim stolom pronašla snaja koja je pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Policija je u oba slučaja pokrenula istragu, a posle kraćeg operativnog rada uhapšena je Duašnka T. zbog sumnje da je pokušala dva teška krivična dela.

Njoj je po nalogu višeg javnog tužioca određeno policijsko zadržavanje do 48 sati posle čega će biti izvedena pred dežurnog istražnog sudiju na saslušanje u vezi iva dva teška krivična dela.

 

 

 

 

Komentari (1)

дачо

01.12.2019 09:57

значи чувати се и старих људи