Udes
Alo!
Udes Surčin

Alo!

Foto: Alo!

Dušan Nemić (50) nastradao je juče, oko 13.20 sati, kada je na putu Bečmen-Progar izgubio kontrolu nad kombijem, sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu usled čega je ostao bez polovine glave! 

Kako smo saznali, udarac je bio toliko silovit da mu se deo glave, navodno, odvojio od tela, a nađen je tokom policijskog uviđaja. Njegov suvozač je teške povređen i lekari se bore za njegov život.

Pročitajte još:

Do nesreće je došlo na obilaznici od Obrenovca ka Bečmenu.

- Automobilom pikap „sitroen berlingo“, preduzeća „Ineks bezbednost“, upravljao je Dušan koji je iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu. Prvo je udario u bankinu, a kada se odbio, sleteo je u kanal pored puta. Automobil se više puta prevrnuo, a vozač i suvozač su tada ispali iz automobila. Tokom prevrtanja automobil je prešao preko Dušana i bukvalno mu odrubio glavu, dok je suvozač prošao sa prelomima - objašnjava naš sagovornik.

Prema rečima našeg izvora, nesreću je video vozač „mercedesa“, koji je odmah obavestio Hitnu pomoć i policiju.

Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt vozača. Njegovo obezglavljeno telo bilo u kanalu pored puta, a glava desetak metara dalje. Lekarska ekipa je zbrinula suvozača u KBC „Zemun“, gde je mu je ukazana pomoć.

- Posle policijskog uviđaja i veštačenja automobila, koji je poslat na vanredni tehnički pregled, utvrdiće se uzrok ove saobraćajne nesreće. Ne isključuje se mogućnost da je do tragedije došlo usled iznenadnog kvara i neprilagođene brzine. Moguće je da je Dušan vozio prebrzo, kao i da su mu iznenada pukle spona ili guma - rekao je naš sagovornik.

Komentari (1)

XXL

28.09.2018 10:40

Bože, strašno i sam sam vozač ...