Dušan Milatović
Privatna arhiva
Dušan Milatović

Privatna arhiva

Dušan Milatović, Foto: Privatna arhiva

- Dok sam džogirao čuo sam zapomaganje devojčice stare između sedam i deset godina kako zapomaže dok manijak od četrdesetak godina pokušava da je siluje. Napadača sam brzo deplasirao i devojčicu spasao, ali su tada iz žbunja izašla još dvojica u jedna devojčica i pretukli me do besvesti - pričao je Milatović, telefonom, novinarima iz bolesničke postelje u niškom Kliničkom centru gde je prebačen posle ukazane medicinske pomoći u Aleksincu.

Dušan Milatović

Privatna arhiva

Dušan Milatović, Foto: Privatna arhiva

- Priča je malo neverovatna. Nemamo nikakvu prijavu za pokušaj silovanje. Na licu mesta nema tragova koji bi potvrdili navode iz njegove prijave. Naravno, slučaj je prijavljen tužilaštvu i u toku su detaljne provere kako je i gde Milatović povređen. Do sada nije bilo prijava za napade u parku Brđanka, jer je tako osvetljen da se vidi u pola noći kao u po bela dana - kaže sagovornik iz istrage.

Dušan Milatović

Privatna arhiva

Dušan Milatović, Foto: Privatna arhiva

Međutim, Milatović nije gubio vreme uprkos činjenici da istraga ne potvrđuje njegovu priču. U bolesničkoj postelji napravio je selfi i novinarima poslao brojne fotografije sa svojim povredama.

Milatović ima površinsku povredu na glavi i 12 posekotine, više ogrebotina po telu.

Dušan Milatović

Privatna arhiva

Dušan Milatović, Foto: Privatna arhiva

U razgovoru sa novinarima koji su ga pozivali istakao je da je bio učesnik "Zvezda Granda" i da je u Aleksincu poznat kao sportista - košarkaš.

Bio je veoma pričljiv i trudio se da ubedi novinare u svoju priču pa mu je to kod nekih i uspelo u prvom naletu i zablistao je na portalima.

Kada su počele provere kod policije, isključio je mobilni.

Komentari (3)

smm

13.08.2018 16:12

Kako možete verovati mandovu, sve vas vuče za nos...

Ivanana

13.08.2018 17:06

@smm - Silovatelj imao i bodyguard-ove...zanimljivo..a prica ovog izgrebanog mucenika je za IQ -100

Aleksinčanka

15.08.2018 00:00

@smm - Ovde je najveća laž da je Brđanka osvetljena. Niti je bezbedna iako je to i put do gradskih naselja. A nije ni prvi put da neko ne prijavi slučaj seksualnog ili fizičkog zlostavljanja. Takvih slučajeva je mnogo, samo što to niko ne priča. Svakako, njegova priča definitivno ne pije vodu. I najiskrenije se nadam da nema veze sa pedofilijom kao što žrtva i tvrdi. Iskreno se nadam da je laž, marketing za pevačeve tezge ili obična tuča, kojih u Aleksincu, hvala Bogu, ima svakog vikenda.