Dušan P., ubica iz Koceljeva
facebook.com
Dušan P., ubica iz Koceljeva

facebook.com

Dušan P., ubica iz Koceljeva, Foto: facebook.com

 

* Šta se ovo dešava! Dušan Petronijević (33) uhapšen je zbog sumnje da je sa oko 20 uboda nožem ubio svoju bivšu devojku Violetu Jošić (19)

* On je to uradio u selu Batalage kod Koceljeve

* Dušan je čekao devojku u njenoj sobi sve dok se nije vratila s posla iz noćne smene, a onda potegao nož i nemilosrdno nasrnuo nožem na nju 

Kako saznajemo, dan pre zločina policija je reagovala po prijavi Dušanovog oca jer je on divljao i pretio da će sebe da izbode nožem. Samo nekoliko sati kasnije ubio je svoju bivšu devojku!

Sa krvavim nožem u rukama je pratio do bolnice! Ciljao da je izbode što više puta u jedno mesto na vratu!

Nakon što je Dušan P. (34) svoju bivšu devojku Violetu J. (19) izbo nožem više od 15 puta u njenoj kući, držeći i dalje nož kojim ju je povredio seo je sa njom i njenim ocem u automobil i zajedno su krenuli ka Domu zdravlja.

Tragedija se dogodila juče oko sedam sati ujutru u selu Batalage kod Koceljeve, gde je nesrećna devojka živela sa svojom porodicom. Ubistvu je prethodio raskid, što Dušan nikako nije mogao da prihvati.

Pročitajte još:

- Violeta je radila noćnu smenu na prijemnici u fabrici sokova i ujutru je krenula kući ne sluteći šta je čeka. Monstrum je sačekao devojku u njenoj sobi i ubadao je dok nije izdahnula. On je bio natopljen krvlju, koja je šikljala na sve strane. Da tragedije bude veća, njega je u kuću pustio Violetin otac, ne sluteći da će mu on ubiti ćerku. Otac nije znao da su Violeta i Dušan raskinuli, a monstrum je to vešto iskoristio. Pitao ga je da uđe u kuću, govoreći da želi da iznenadi Violetu kad se vrati s posla. On ga je pustio u njenu sobu, a potom izašao u dvorište. Violetina maćeha nije bila kod kuće, pa je monstrum bio sam sa žrtvom. Pritajio se u njenoj sobi, a onda priredio krvavi pir - navodi izvor blizak istrazi.

Samo nekoliko sati pre ubistva, Dušan objavio zajedničku sliku na Fejsbuku!

Dušan P. (33) koji je uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju devojku Violetu J. (19) iz Batalage kod Koceljeve, nekoliko sati pre zločina na svom Fejsbuk profilu objavio je album sa fotografijama nesrećne devojke dok su još bili u vezi!

Kako saznajemo, osumnjičeni je devojci zadao između 15 i 20 uboda nožem, zbog čega joj nije bilo spasa.

- Violeta je nedavno raskinula s njim, a on nije mogao da se pomiri s tim. Zabavljali su se godinu dana i dosta su vremena provodili zajedno. Dušan je inače bio problematičan i veoma ljubomoran - navodi naš sagovornik i dodaje da je Violetin otac zanemeo od šoka kada je ušao u kuću.

 

- Nije shvatio šta se dešava jer su i Dušan i Violeta bili potpuno krvavi. Da zlo bude veće, Dušan je zajedno sa njenim ocem podigao krvavu Violetu, koja je bila bez svesti, i strpao je u komšijin automobil da je odvezu u dom zdravlja. Sa njima je bio i komšija koji ih je vozio kod lekara. Nasilnik se ponašao kao da se ništa nije dogodilo, ali je odmah po dolasku u dom zdravlja uhapšen - kaže naš sagovornik, navodeći da je bio naoružan.

- Monstrum nije ispuštao krvavi nož! Dok su lekari davali sve od sebe da povrate devojku, on je držao nož. Devojci, nažalost, nije bilo pomoći. Lekari su mogli samo da potvrde smrt - navodi naš sagovornik.

Dušan izmasakrirao nesrećnu devojku, pa je sa njenim ocem vozio u Dom Zdravlja!

Dušan P. (33) koji je uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju devojku Violetu J. (19) iz Batalage kod Koceljeve, prema nezvaničnim informacijama nije se ušunjao u njenu kuću, već su ga njeni roditelji jutros pustili ne sluteći tragediju!

Kako saznajemo, Dušan je i pre tragedije bio nasilan, a dan uoči zločina zbog njegovog ponašanja morala je da reaguje policija.

- U subotu je ceo dan divljao, pa ga je rođeni otac prijavio policiji rečima: „Moj sin želi da se izbode nožem!“ U petak uveče je navodno divljao automobilom po gradu i oštetio nekoliko vozila, zbog čega je došla patrola policije i zaustavila ga. Tada je imao 0,53 promila alkohola u krvi, ali nije mogao da stoji na nogama, pa se sumnja da je bio i drogiran. U subotu je njegov otac uspaničen došao u policiju i rekao da se Dušan nagutao pilula i da hoće da se ubije. Kada je policija otišla na lice mesta, on se smirio, pa se patrola povukla - navodi naš sagovornik i ističe da je to bio uvod za horor u kući Jošića.

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

- U noći između subote i nedelje otišao je kod Jošića i potom počinio zločin. Neki pričaju da je Violeta na Fejsbuk postavila fotografiju sa bivšim dečkom, pa mu je navodno zbog toga pao mrak na oči. Violeta ima dva profila i na jednom od njih zaista ima fotografiju sa nekim mladićem, ali nije poznato da li je reč o starom profilu - kaže izvor blizak istrazi.

Njenom ubistvu prethodila dva strašna dana! Ubica Dušan pijan i drogiran pravio užase po selu! (FOTO)

Dušan P. (34) koji je jutros uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju devojku Violetu J. (19) iz Batalage kod Koceljeve, dan pre zločina divljao je po gradu, a njegov otac je, kako nezvanično saznajemo, prijavio policiji da njegov sin želi da se izbode.

Pre samo nekoliko dana dogodio se sličan horor kod Kraljeva. Aleksandar Todorović (26) zadao je nožem 9. oktobra svojoj devojci Anđeli S. (22) sedam uboda u porodičnoj napuštenoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva, pa se obesio pored nje. Nesrećna devojka je poslednjim atomima snage pozvala Hitnu pomoć i krkljajući rekla da je izbodena. Preživela je, ali je njeno stanje i dalje veoma teško.

Violeta bila Dušanova opsesija

Da je Violeta bila Dušanova opsesija, govori njegov Fejsbuk profil. Dušan je nekoliko sati pre ubistva podelio više albuma u kojima su bile isključivo Violetine slike i neke njihove zajedničke fotografije. U albumu koji je nazvao „Moja ljubav“ ima čak 176 Violetinih fotografija. Njegovi prijatelji su ispod njih postavljali srca, ne sluteći da tim albumima šalje određenu poruku.

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Maćeha: Dolazio nam je u kuću i ranije!

Violetina maćeha je jedina imala snage da kratko govori za medije, dok je njen otac bio van sebe.

- Ne možemo da verujemo... Dolazio nam je u kuću, nikada nije bilo problema. Van sebe smo - kratko je rekla za „Alo!“. Dušanove komšije kažu da je poslednjih dana bio čudan.

Dušan (33) sačekao Violetu (19) da se vrati iz noćne smene, pa je izbo nožem?! Ovo je motiv zločina?!

AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 13.10.2019. 10:40 - 13.10.2019. 10:59 Dušan P. (34) iz Koceljeve ubio je svoju 19-godišnju devojku Violetu J, a prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio u njegovoj kući. Foto: Alo/ Masanori Jošida Dušan P. (34) iz Koceljeve ubio je svoju 19-godišnju devojku Violetu J, a prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio u njenoj kući.

- Otac mu drži kafić u Koceljevi, a majka je medicinska sestra. Fini su ljudi. Poslednjih dana kao da je poludeo… Njegov otac je hteo komšiji da nadoknadi štetu jer mu je Dušan oštetio vozilo dok je divljao. Obojica su bila u policiji - navodi izvor.

Monstrum: Dođi, ubio sam Sanju!

Pre samo mesec dana ovaj kraj je zadesila velika tragedija. Petar Ž. (73) iz Svileuve kod Koceljeve usmrtio je hicima iz lovačke puške partnerku Sanju Janković (42) iz Valjeva.

 

Ubistvo se dogodilo u njegovoj kući u kojoj je živeo sam. Sanja je često dolazila kod njega da prespava. Nju je usmrtio u spavaćoj sobi, a nekoliko sati pre toga bili su zajedno u provodu.

Posle zločina ostavio je pušku u predsoblju i otišao na česmu da opere krvave ruke. Potom je pozvao prijatelja i rekao: „Dođi, ubio sam Sanju!“

BONUS VIDEO: Sudar na uglu Bulevara kralja Aleksandre i Kumanovske ulice