Dušica Jevđenović Zarubica
facebook
Dušica Jevđenović se udala za Milivoja Zarubicu

facebook

Dušica Jevđenović i Milivoje Zarubica se rastaju posle tri godine veze, Foto: facebook

On je preksinoć napustio stan u Novom Beogradu u kojem su živeli, a sa sobom je odveo i njihovu ćerkicu, zbog čega je Dušica poludela!

Prava drama odvijala se preksinoć u stanu supružnika na Bežanijskoj kosi, zbog čega je intervenisala i policija.

Dušica Jevđenović Zarubica

facebook

Dušica Jevđenović Zarubica je nakon nezgode koju je pijana izazvala zapucala u luksuzni hotel i kući nije dolazila sedam dana, Foto: facebook

- Pošto se Dušica nije vratila kući posle karambola u kojem je pijana, sa 1,95 promila alkohola u krvi, slupala tri automobila, Zarubici je prekipelo! Spakovao je svoje stvari, uzeo ćerkicu i vratio se u svoju kuću na Vidikovcu. Dušica je htela to da spreči, pa je pozvala policiju. Međutim, kada je policija stigla, Zarubica im je rekao da se ona sedam dana nije vratila kući, iako mu je obećala, već je bančila u skupom hotelu. On je za to vreme čuvao njenog sedmogodišnjeg sina, koga je dobila u vezi sa srpskim političarom, kao i njihovu ćerkicu - kaže sagovornik „Alo!“ dobro upućen u porodične prilike „državne starlete“.

U srpskoj bolnici se pojavio sraman natpis koji je sve doveo do ludila! Ovako nešto se ne pamti!

AUTOR: E.A. DATUM I VREME: 07.09.2019. 07:00 - 07.09.2019. 07:11 Ima i radno vreme KBC "Dragiša Mišović", bolnica, Foto: Tanjug/ Sava Radovanović * Radnicima obezbeđenja uručena opomena * Moraju da puštaju određenu radio stanicu * U slučaju odbijanja sledi kazna Radnici obezbeđenja Opšte bolnice u Pirotu dobili su obaveštenje da će biti kažnjeni ako preko razglasa ne puštaju Radio S.

U stanu, koji je u njenom vlasništvu, ostala je njena majka sa njenim sinčićem iz prvog braka.

- Dušica je pretila Zarubici i govorila mu da ne može da odvede ćerkicu, ali mu je policija dozvolila da ode sa detetom. Sud će naknadno odlučiti kome će dete pripasti - navodi izvor našeg lista.

Krije ime političara sa kojim ima sina

„Državna starleta“ iz veze sa političarom, čije ime krije kao zmija noge, ima sina. Ona se zarekla da neće otkriti identitet oca „dok je živa“.

„Ako se meni nešto dogodi, moj advokat ima uzorak DNK i javno će saopštiti ime oca“ - rekla je Dušica ranije za „Alo!“. Posle afere sa političarom, ona se 2016. tajno udala za biznismena Milivoja Zarubicu.

Kako saznajemo, Milivoju je dozlogrdilo da suprugu viđa stalno pijanu jer nije bila u stanju da brine o deci.

- On je Dušicu stvarno voleo i uvek je popuštao kad napravi neki ispad. Kada ne pije, ona je dobra. Ali kada se odvali od alkohola, spava po ceo dan. Imala je bebisiterku, a deca su osetila šta se dešava, iako su mala. Pokušavao je da spase brak, ali nije vredelo. Poznanici pričaju da im se poverio „da se sada spasao“ - kaže naš izvor.

Posebno ga je izbacilo iz takta to što je 1. septembra on vodio u školu njenog sinčića iz prvog braka, dok je ona za to vreme bančila u luksuznoj sobi beogradskog hotela „Hilton“.

Skupo će je koštati pijanstvo

Dušica je 29. avgusta svojim „mercedesom“ udarila tri parkirana automobila na Bulevaru Zorana Đinđića u Novom Beogradu. U krvi je imala čak 1,95 promila alkohola, a na trežnjenju je provela više od 13 sati. Posle trežnjena nije otišla kući, već je iznajmila sobu na šestom spratu „Hiltona“ i snimala ambijent, hvaleći se „da joj je lepo i da će da uživa“. Zbog udesa će morati da plati prekršajne kazne, kao i popravku slupanih automobila.

- Milivoje je sa njenom bakom odveo dete u školu, a ona je posle na društvenim mrežama objavila sliku sina ispred škole, iako ga nije videla nekoliko dana! Sve je to uticalo na njegovu konačnu odluku da stavi tačku na njihovu vezu - priča naš sagovornik.

Pročitajte još:

Rat supružnika tek predstoji, a pitanje je ko će prvi podneti tužbu za razvod braka.

- Zarubica je odlučan da ćerkicu ne prepusti supruzi jer misli da neće brinuti o njoj, a žao mu je i njenog deteta iz prvog braka. On ima svoju kuću i hotel, tako da mu nije problem da ćerki obezbedi normalan život - otkriva izvor „Alo!“.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (2)

sta ste navalili nije nikog ubila

07.09.2019 11:08

mislim da ON preteruje. Žena je neiživljena i ne čini ništa jako loše. Sve će to proći. Ovaj se malo zrtvovao za tudje dete pa povilenio. Pa i on jE TUDJ pa se ona zrtvuje za njega.

An

07.09.2019 11:24

Tako mu i treba,jer mu trebala?