SVE JE RADIO NA VELIKO Drogu uvozio iz Turske pa se hvalio kvalitetnom robom! Uhapšeni "Tocilo" planirao da od 70 napravi 350 kilograma heroina u vrednosti od 5 miliona!

Novaković je jedno od najpoznatijih imena među narko-dilerima u Srbiji.

Mladen Novaković-Tocilo
Mladen Novaković-Tocilo, Foto: MUP

 

* Novaković i njegova grupa uvozili su isključivo heroin najveće čistoće i najboljeg kvaliteta koji se može naći na tržištu

Pročitajte još

* Zbog dilovanja narkotika hapšen je dva puta

* Heroin je bio spakovan u specijalnim burićima koji su bili zakopani i sakriveni u okolini Mladenovca

Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, iz Amerića kod Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je organizovao narko-grupu koja je drogom snabdevala Srbiju, i od koje je do sada zaplenjeno 77 kilograma heroina i 200 grama kokaina!

Osim Novakovića, u najvećoj akciji srpske policije usmerenoj protiv krijumčara heroina, kako izvori iz istrage navode, uhapšeni su i Saša Nikolić i Velibor Cvetkov. Ukupna vrednost zaplenjene droge je neverovatnih 5.000.000 evra.

Velika riba

Novaković je jedno od najpoznatijih imena među narko-dilerima u Srbiji.

 

- Tocilo godinama nabavlja heroin u Turskoj tako što kupuje veće količine (desetine kilograma), a onda tu robu prebacuje u Srbiju, skladišti je i prodaje isključico drugim kriminalnim grupama, koje je, nakon obrade, puštaju na ulicu. Otprilike, snabdeva pola Srbije heroinom - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, Tocilo ne prodaje sve zalihe droge po svaku cenu: deo skladišti i skriva čekajući bolju ponudu.

- U ovom konkretnom slučaju, heroin je bio spakovan u specijalnim burićima koji su bili zakopani i sakriveni u okolini Mladenovca - dodaje naš izvor.

Nova bruka u Crnoj Gori! Italijanski broker razapeo Mila Đukanovića: Opljačkali ste me, vi i vaša prijateljica!

Matei se obratio Đukanoviću otvorenim pismom, traživši od predsednika Crne Gore da što pre odgovori na date navode. Milo Đukanović, Foto: AP/ Risto Božović Italijanski broker Oriano Matei, koji više od dve decenije piše i svedoči o malverzacijama crnogorske Vlade, na koje nažalost, još uvek nema reakcija niti od strane crnogorskim ali ni međunarodnih institucija, napisao je Milu Đukanoviću otvoreno pismo.

 

350 kg heroina

Novaković i njegova grupa uvozili su isključivo heroin najveće čistoće i najboljeg kvaliteta koji se može naći na tržištu.

To radi, smatraju naši izvori, jer od jednog kilograma tog turskog heroina on ovde može da napravi četiri ili pet kilograma - toliko je kvalitetna roba kojom raspolaže.

- Od ovoga što mu je zaplenjeno, kada pomeša sa drugim dodacima i prekursorima, mogao je da napravi nekih 350 kilograma za prodaju. Vrednost takvog razređenog heroina bila bi svakako više miliona evra - kaže on.

I Novakovićev dosije ukazuje da je u pitanju iskusni kriminalac. Zbog dilovanja narkotika hapšen je dva puta.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

 • Korisnik: aca
  15/11/2019 - 09:31
  nakaza koja truje nasu decu to po kratkom postupku
 • Korisnik: zagor
  15/11/2019 - 09:09
  Kakva nakaza
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi