Policija ispred crkve Svetog Marka
Alo!/Nenad Vujanović
Policija ispred crkve Svetog Marka

Alo!/Nenad Vujanović

Ilustracija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

U zgradi novosadskog suda danas oko podne, teško je povređena, advokatica dr E. V. (65) iz Novog Sada koju je iznenada napao muškarac koji je posle toga pobegao.

Incident se dogodio na drugom spratu sudske zgrade, ispred kancelarije za međunarodnu overu dokumenata. Muškarac koji se tu zatekao, advokaticu je udario pesnicom, usled čega je ona pala na pod.

Zaposleni su odmah pritrčali povređenoj advokatici i pozvali hitnu pomoć i policiju.

Ekipa Službe hitne medicinske pomoći je dr Veg posle ukazane pomoći na licu mesta, prevezla u Urgentni centar.

- Pacijentkinja je zadobila teške povrede glave, ali je u svesnom i stabilnom stanju – rečeno je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine. - Urađena je primarna hirurška obrada rane i nalazi se na opservaciji.

Pročitajte još:

Komentari (6)

mis

04.09.2018 15:32

Veliki su oni licemeri i pokvarenjaci Kada sam imala udes i ostala bez slezine,jedna advokatica koja je branila osiguravajuci zavod,dosla je nasminkana i stalno je pricala da je to nista! Doslo i meni da je sastavim sa zemljom!

Zoran

04.09.2018 21:07

@mis - Neka ih malo opameti. Postalisu branioci ubica i zlocinaca, A udese nemaju razloga da brane, ubice uzimaju po pet advokata. Zato i trebaju da malo dobiju i batina...

šone

04.09.2018 15:33

Niko nikog ne udara za džabe, što udari baš nju što nije nekog drugog nego ga laže maže, zavlači u dogovoru sa svojim ljudima i evo dokle su stigli da ih narod nabada gde ih vidi.

VladimirR

04.09.2018 15:51

Pravda se deli na sve strane?

Divna

04.09.2018 22:20

@VladimirR - I treba advokat da dobije bar opomenu, stali su u odbranu ubica pedofila kriminalaca.Najvece ubice i zlocince stite, pa mora covek da reaguje kad nece sudovi i policija da to proceslja. odakle pare ubicama i zlocincima da placaju po 5 advokata? covek napravi prekrsaj ili udes siromasan on nemoze da zamisli da plati jednog advokata. Sram da bude ovih advokata....

OpetJa

04.09.2018 16:14

Da mozda i ovaj ne studira 2 fakulteta i govori 3 jezika kao ona sto je u SpuzuWESUM