Sava
Profimedia
Sava

Profimedia

Sava, Foto: Profimedia

Iz reke Save kod Šapca danas oko pet popodne izvučeno je telo muškarca, čiji identitet policija još nije utvrdila. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt, a naložena je obdukcija da bi se utvdilo kako je čovek preminuo.

Telo muškarca koje pluta po sredini reke Save na plaži Stari grad u Šapcu prvi su primetili mladići na čamcu i počeli da dozivaju pomoć.

Pročitajte još:

- Čuo sam kako oni dozivaju: "Spasioci, upomoć, spasioci upomoć, čovek pluta". To sam odlično čuo, a već sam bio na klenačkoj strani - priča jedan od očevidaca, pa dodaje: "Prišao sam na jedno pedesetak metara. Rekao sam momcima iz čamca da ga okrenu na leđa. Međutim, oni nisu smeli. U tom trenutku došli su i spasioci i izvadili su ga na čamac, ali on nije davao znake života".

Hitna pomoć stigla je u roku od nekoliko minuta. Međutim, nesrećni čovek je, kako su rekli, bio bez pulsa, disanja i srčane radnje. Pokušali su reanimaciju, ali beuspešno.

- Oni su pokušali da ga ožive, ali nije vredelo. On je, po svemu sudeći, već neko vreme bio mrtav - priča čovek koji je sve ovo video.

Neobična trojka upražnjavala GRUPNI ORALNI S*KS na očigled građana, oni u neverici posmatrali!

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 16:50 Za remećenje javnog reda i mira u prekršajnom postupku zaprećene su kazne rada u javnom interesu od 240 do 360 sati, ili zatvor od 30 do 60 dana.

Pretpostavlja se da je nesrećni čovek bio neko vreme u vodi, te da ga je donela struja.

- On je plutao od mosta, tako da je verovatno neko vreme bio u vodi. Možda je doplivao odnekud, to niko ne zna - pričaju kupači.

Policija za sada utopljenika vodi kako N. N. lice. Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je u poslednja dva dana prijavljeno jedno utapanje migranta koji je ušao u Drinu da se okupa i nije izronio, a obdukcija ovog tela daće više podataka o kome je reč i kako je nastupila smrt.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!