Nesreća, Mladenovac
Privatna arhiva/Facebook
Nesreća, Mladenovac

Privatna arhiva/Facebook

Kuća gde se dogodila nesreća, Foto: Privatna arhiva/Facebook

Zajedno su bili u kafani, a udes se dogodio juče oko 4 ujutru na lokalnom putu Kovačevac - Velika Krsna, na putu ka Markovoj kući.

Kako saznajemo, Marko je, navodno, imao 1,20 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još:

 

 

Nesreća, Mladenovac

Privatna arhiva/Facebook

Pokojna Dragana sa drugarom, Foto: Privatna arhiva/Facebook

Dragana Vulević je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, dok je Marko prebačen u Urgentni centar u Beogradu - navodi naš izvor.

 

- Dragana je bila iz Rajkovca kraj Mladenovca, dok je njen prijatelj iz Selevca. Draganina porodica je dobra i poštena, ali siromašna. Ceo život su se mučili i radili. Njen otac prodaje na pijaci i tako prehranjuje porodicu. Dragana je napustila školu, ali je bila dobra devojka, veliki ortak i imala je mnogo prijatelja. Njena porodica je došla iz Peći pre 20 godina. Ostavila je brata i sestru - rekao nam je meštanin Rajkovca, dok porodica nije želela da govori za medije.

Nesreća, Mladenovac

Privatna arhiva/Facebook

Marko je povređen, ali je preživeo, Foto: Privatna arhiva/Facebook

Marko je, prema rečima  druga, voleo brzu vožnju.

Preporučujemo i ovo:

 

- Marko je poreklom iz Selevca, ali živi u Beču. S roditeljima je došao u Srbiju za uskršnje praznike. Nažalost, voleo je da vozi brzo. Dragana i Marko su pre tragedije bili u kafani. Kada su krenuli ka njegovoj kući, izgubio je kontrolu. Pokušao je da ispravi vozilo na krivini, ali se zakucao u kuću - navodi prijatelj. Živomir Čokić, vlasnik kuće u koju su se zakucali, kaže da je devojka bila zaglavljena u automobilu.

Nesreća, Mladenovac

Privatna arhiva/Facebook

Drugar se oprostio od Dragane na Fejsbuku, Foto: Privatna arhiva/Facebook

- Probudio nas je udarac, u 4 ujutru. Istrčali smo svi iz kuće. Dečko je bio živ, ali pomućenog razuma. Devojka je bila zaglavljena između prednjih sedišta i nismo mogli da dopremo do nje. Hitna pomoć je samo konstatovala smrt devojke, a policija je mladiću odmah uradila alko-test. Navode da je imao 1,20 promila alkohola u krvi - kaže Čokić.