Zorica i Vladimir Marjanović
facebook
Zorica i Vladimir Marjanović

facebook

Zorica i Vladimir Marjanović, Foto: facebook

Zoranova majka Zorica Marjanović doživela je veliki stres i šok juče kada je saznala da ju je autor anonimnog pisma, koje je poslato u Viši sud u Beogradu, označio kao nalogodavca Jeleninog ubistva.

- Pozlilo joj je posle poslednjih izmišljotina i kleveta, planiramo da je odvedemo na lekarski pregled. Ovo sve je već "crvena zona"! U toj bolesnoj škrabotini od pisma iznete su teške optužbe protiv moje majke, zbog čega joj je ozbiljno narušeno zdravlje i sad se dovodi u pitanje da li će biti sposobna da svedoči u nastavku suđenja. Prvi put u životu sam čuo ime tog Dragoja Milinkovića koji se pominje u pismu kao ubica. Takođe, i moja majka - rezignirano tvrdi Marjanović i pita se:

Marjanović na suđenju pomenuo rođaka Šabana Šaulića! Svi zanemeli

AUTOR: Alo.rs/Srbija danas/I.L. DATUM I VREME: 07.11.2019. 11:03 Mnogi učestvovali u potrazi!

- Može li neko da mi odgovori da li će od sada svako moći da dostavlja sudu nepotpisano pismo i preko naše grbače se razračunava sa nekim ili da se sveti, a da se tome pridaje legitimitet? Da li to znači da u narednom periodu možemo da očekujemo na stotine anonimnih pisama, sa raznim teorijama zavera i novim lažima, koje će biti razmatrana? Pa na šta smo to spali?

Pročitajte još:

Posle poslednjih optužbi na račun njegove porodice, Marjanović je najavio da će preko svojih advokata podneti krivičnu prijavu protiv nepoznatog pošiljaoca pisma zbog klevete, piše Informer.