Zoran Marjanović tvrdi da nema veze sa ubistvom supruge
Masanori Jošida, Alo
Zoran Marjanović tvrdi da nema veze sa ubistvom supruge

Masanori Jošida, Alo

Zoran Marjanović tvrdi da nema veze sa ubistvom supruge, Foto: Masanori Jošida, Alo

 

3,5 godine prošlo je od zločina do početka suđenja 

* Suprug Zoran Marjanović optužen je za ubistvo supruge Jelene

Jelena Marjanović je misteriozno nestala 2. aprila 2016. godine dok je džogirala na nasipu u Crvenki kod Borče

 „Optuženi zna mnogo toga, ali detalje ne sme da iznosi u javnost dok ne počne suđenje“, prijatelj porodice

Dosta sam ćutao! Ispričaću sve što mi je na duši i jedva čekam da počne suđenje“, reči su Zorana Marjanovića (39), optuženog za ubistvo supruge i pevačice Jelene, uoči procesa koji je nazvan i „suđenjem veka“.


Interesovanje za proces ne jenjava ni tri godine posle ubistva pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, a optuženom je pukao film i hoće da ispriča sve, zbog čega će, prema rečima našeg izvora, mnogi biti šokirani!

- Zoran je odlučan da dokaže svoju nevinost i on će prvi put izneti neke stvari koje javnost još ne zna! Dan uoči suđenja je bio raspoložen. Nije imao tremu. Naprotiv, jedva čeka da počne proces. Smučilo mu se sve, jer od 2016. svi upiru prstom u njega. On zna mnogo, ali ništa nije smeo da iznosi u javnost. Upozoravali su ga da ništa ne otkriva dok ne počne suđenje. On tvrdi da je čist kao suza i da nikada nije bio sigurniji u sebe - kaže izvor blizak porodici Marjanović.

Pročitajte još:

 

Zoran Marjanović je posle pripremnog ročišta, koje je održano 11. septembra ove godine u Višem sudu u Beogradu, izjavio za medije da mu se sve smučilo.


- Suviše dugo traje sve ovo, suviše dugo. Ne znam ni sam kako podnosim, verujte - rekao je Zoran za medije posle pripremnog ročišta sa očima punih suza.
Proces počinje danas u Višem sudu u Beogradu i biće otvoren za javnost. Zoran se brani sa slobode od 12. juna 2018. godine, a uhapšen je 15. septembra 2017. zbog sumnje da je počinio zversko ubistvo.

 


Podsetimo, Jelena Marjanović je misteriozno nestala 2. aprila 2016. godine dok je džogirala na nasipu u Crvenki kod Borče, dok su je suprug i ćerka Jana navodno čekali na kraju nasipa. Tog trenutka joj se izgubio svaki trag, a telo je nađeno sutradan u kanalu punom vode u naselju Crvenka u Borči, nedaleko od mesta gde je navodno trčala. Obdukcija je pokazala da je Jelena ubijena sa najmanje devet udaraca čvrstim predmetom u potiljak, od kojih joj je lobanja smrskana, kosa počupana, dok joj je od siline udaraca polomljeno i nekoliko zuba. Od tada je saslušan veliki broj svedoka, među kojima su i građani Crvenke koji žive u blizini nasipa. U Više javno tužilaštvo u Beogradu bili su pozivani i članovi porodice Marjanović, ali su oni iskoristili svoje zakonsko pravo da ne svedoče u procesu koji se vodi protiv člana njihove porodice.

Zoran i Jelena Marjanović

privatna arhiva

Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

 

Tetovaža kao tuga za Jelenom

Zoran Marjanović je na pripremnom ročištu 11. septembra pokazao i novu tetovažu, koja se nalazi na jagodici ispod desnog oka. Istetovirao je jedno anđeosko krilo, koje simboliše nenadoknadiv gubitak drage osobe. On je tu tetovažu uradio navodno odmah posle izlaska iz zatvora, u kojem je proveo deset meseci kao glavnoosumnjičeni za ubistvo.

 


Milion za informaciju o ubistvu

40 godina zatvora preti Zoranu Marjanoviću
33 godine imala Jelena kada je ubijena
3,5 godine prošlo od zločina do početka suđenja
400 strana ima izveštaj o kretanju porodice Marjanović na osnovu mobilnih telefona
-1.000.000 dinara ponudio „Informer“ za informaciju o ubici
- 2.000 policajaca radilo na slučaju

BONUS VIDEO: Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

 

Komentari (1)

Krusevac

05.11.2019 11:03

Podnosis ti dobro jer si psihopata i ti i tvoja porodica.Što ne udjes opet u zadrugu,videli smo svi koliko ti je tesko.Treba vas sve zatvoriti i kuca da vam ostane pusta jer ste ubili nevinu ženu