Đorđe L.
Facebook printscreen
Đorđe L.

Facebook printscreen

Đorđe L., Foto: Facebook printscreen

Naime, on je uhapšen nakon što je brutalno pretukao i iživljavao se nad Ivanom u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

Pročitajte još:

Ivan Filipović, brat unakažene devojke, rekao je da je njegova sestra doživela neviđeno nasilje i da mu je prepričala samo delić golgote kroz koju je prošla.

Preporučujemo i ovo:

- Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grejao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda - rekao je Ivan.

Đorđe Lacković

Facebook printscreen

Đorđe Lacković, Foto: Facebook printscreen

On kaže da je Đorđe toliko mučio Ivanu da je od torture i batina padala u nesvest.

U jednom trenutku ga je videla na vratima. Rekao joj je: "Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gde sam stao!" Kako nam je rekla Ivana, tada je jedva skupila snage da telefonom pozove drugaricu, koja je brzo došla kod nje. Izvela ju je iz stana i otišle su kod druge drugarice, gde se Ivana uz njihovu pomoć presvukla jer je sva bila krvava. Drugarica je pozvala taksi i odvela je u Urgentni centar i javila nam je šta se desilo - priča uznemireni brat.

Đorđe Lacković

Facebook printscreen

Đorđe Lacković, Foto: Facebook printscreen

Nakon šoknatne objave u medijima je priložena i Lackovićeva fotpgrafija, a ubzo je su se na njegovom Fejsbuk mogle primetiri i poruke osude zbg brutalnog čina : "Smeće prokleto" i one "Si*o mala, bićeš je*an i unutra, a i kad izađeš" !

Komentari upućeni monstrumu koji je sada iza rešetaka zbog brutalnog čina samo su se nizali:

Đorđe Lacković

Facebook printscreen

Đorđe Lacković, Foto: Facebook printscreen

Đorđu Lackoviću je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana.

 

Komentari (2)

Kaydzon

14.03.2019 23:11

Blago majci sto ga je rodila..ako je Boga i pravde,taj majmuncina treba da se izbaci sa fakulteta i da se obelezi dok je ziv da sa decom ne radi..difovac,tesko..

Jana

15.03.2019 08:21

Postali smo najekstremnije feminističko društvo - sve može da prođe ali ako kreneš na ženu linč. Nije to dobro.