Ivana Filipović
Facebook printscreen
Ivana Filipović

Facebook printscreen

Ivana Filipović, Foto: Facebook printscreen

Ivani je život nastavio da zadaje udarce. Kako saznajemo, nepoznata osoba širi neistine o odnosu pretučene Ivane i Ljubice, koja joj je pomogla nakon što je brutalno isprebijana. Laž je da su Ljubica i Đorđe Lacković imali bilo šta, kao i da je do čitave agonije došlo nakon što je Ivana saznala za taj "odnos".

 

Sa Ljubicom, koja joj je spasla život tako što ju je odvela do Urgentnog centra, i dalje je u dobrim odnosima. Kada su roditelji došli po nju da je vode u selo, rastale su se bez ikakvih trzavica o kojima su pojedini mediji pisali.

Upravo je i Ljubica potvrdila da nije tačno da su se svađale zbog Đorđa. Tvrdi da neko namerno šalje mejl redakcijama kako bi posvađao nju i Ivanu, i to posle svega što su zajedno preživele.

DEČKO JE UNAKAZIO OD BATINA, A ONDA JOJ SE DOGODIO NOVI HOROR! Ivanu iz Novog Sada je Đorđe sekao nožem, pekao peglom i probušio pluća motkom, a sada je napala najbolja drugarica! Razlog je više nego UŽASAN!

Kako saznajemo, nakon što je Ivana izašla iz bolnice, Ljubica joj je najviše pomogla (ona ju je izvela iz Instituta za plućne bolesti) i bila uz nju tokom lečenja, vodila je na kontrolne preglede. I dalje je smatra najboljom drugaricom.

Đorđe Lacković

facebook.com

Đorđe Lacković, Foto: facebook.com

Ljubica je, kaže, zapretila svima koji iznose neistine o njoj i njenom odnosu sa Ivanom da će ih tužiti. 

- Ivana se u selo vratila jer ne može više da podnese život u Novom Sadu, stalna zapitkivanja, radoznale poglede ljudi, sve je tamo još podseća na užas koji je doživela, mnogo je sve to opterećuje i shvatila je da treba psihički da se smiri. Nju i porodicu dosta sve to remeti, nemaju mira. Rana na telu od uboda nožem je zarasla, nema bolove, ali joj prija što posle dužeg vremena može mirno da spava - kaže sagovornik.

POLOMIO JOJ REBRA I PROBIO PLUĆA Brutalno pretučenu Ivanu čeka NOVI IZAZOV, a evo kakvu kaznu može da očekuje njen dečko Đorđe!

- U selu kod roditelja je našla mir, pažnju porodice koja joj je najviše nedostajala, dolazili su rođaci i familija i drugarice sa kojima se družila pre nego što je otišla u Novi Sad. U selu će ostati dok ne pronađe novi posao u nekom gradu u okolini (Sremskoj Mitrovici, Šapcu, možda i u Beogradu) - dodaje sagovornik.

Kako smo saznali, dve porodice, Lacković i Filipović ne komuniciraju.

"HAJDE DA NE MEŠAMO POLICIJU" Đorđe (24) je Ivanu (22) tukao motkom i pekao peglom, a onda je njenom bratu poslao poruku od koje će vam pozliti! (FOTO)

Što se tiče istrage, Ljubica je saslušana prošle nedelje i samo je ispričala ono što se događalo od momenta kada ju je Ivana pozvala da dođe i kada ju je odvela u Urgentni centar. Idućeg meseca će se navršiti tri meseca kako je Đorđe u pritvoru. Ivana je angažovala advokata zbog istrage koja je u toku.

ZBOG LJUBOMORE JE PAKO DEVOJKU PEGLOM I UBADAO JE NOŽEM

Ivana je 12. marta zadobila teške povrede zbog čega je prebacena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije.

Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Zadobila je višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Lackoviću je po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli. Prošle nedelje mu je produžen pritvor za još 30 dana.