Ivana Filipović
Facebook printscreen
Ivana Filipović

Facebook printscreen

Ivana Filipović, Foto: Facebook printscreen

- Šokirali smo se kada smo čuli šta se dogodilo, a još više kada smo nakon toga saznali da je Ivana duže vreme trpela psihičko i fizičko nasilje. Ne znam zašto je krila, sada je najbitnije da se oporavi. Nismo rodili dete da ga neko maltretira i ubije, ne možemo mu to oprostiti - kaže otac Dragan.

Pročitajte još:

Ivana

Facebook printscreen

Ivana, Foto: Facebook printscreen

Đorđa su, nastavlja Ivan, upoznali svi u kući jer je sa Ivanom dolazio nekoliko puta. Iako mu je veoma teško zbog svega što je sestra preživela, Ivan pribrano priča da mu se ona i ranije poveravala da ima problema u vezi jer je Đorđe veoma ljubomoran.

Preporučujemo i ovo:

- Ja sam je savetovao da raskine, ali verovatno iz straha nije smela da to učini. Kao da joj je u mozak usadio da nikome ne sme ništa da priča, da bi je kontrolisao i maltretirao. Završilo se na tome da su izgladili nesporazume, sredili odnos, da se Đorđe smirio i da će sve da bude u redu.

Đorđe L.

Facebook printscreen

Đorđe L., Foto: Facebook printscreen

Njena najbolja drugarica, koja joj je spasla život u utorak, potvrdila nam je, međutim, da je Ivana i ranije dobijala batine i da je bila psihički maltretirana - priča brat Ivan.

Ivan je pokazao prepisku iz svog mobilnog telefona ne verujući da ga Đorđe, nakon svega, moli da slučaj ne prijave policiji. Na sreću, Ivana je, kako su porodici saopštili lekari u Sremskoj Kamenici sada stabilno i van životne opasnosti, a siledžija je iza rešetaka.

 

Komentari (3)

nemogoće

14.03.2019 19:51

Ovom momku je najbolje da ga strpaju u samicu jedno četrdeset godina, jer mu nema više života ni u zatvoru ni na slobodi, a za sve su krivi njehovi roditelji jer su krili da im je sin nasilan i da mu nešto fali u glavi

Penzioner

14.03.2019 20:45

Malo je 10 godina za takvog skota!

Ribar

15.03.2019 08:32

Kakav monstrum! Da li je moguće da postoje ovakvi ljudi (ako se mogu nazvati ljudi)? Ali se isto tako pitam šta devojke, žene, rade sa ovakvim tipovima? Kako dozvole sebi da budu sa ovakvim budalama?