Violeta Ašanin
Youtube/Printscreen
Violeta Ašanin

Youtube/Printscreen

Violeta Ašanin, Foto: Youtube/Printscreen

Usled epidemije koronavirusa, njena klinika je slabo poslovala, što je veoma pogodilo poznatu doktorku.

Strašna tragedija dogodila se u Violetinom porodičnom stanu u strogom centru Beograda. Sa njom u stanu su tad bili i njeni muž i sin.

Doktorka je oko podneva krišom uzela nož i ponela ga u kupatilo, dok njeni ukućani nisu ni slutili šta je naumila. Pošto duže vreme nije izlazila iz kupatila, muž i sin su provalili vrata i zatekli je mrtvu u lokvi krvi.

Izvor iz istrage kaže da su policajci tokom uviđaja popričali sa Violetinim mužem i sinom, i obojica su kazala da ništa nije slutilo na tragediju.

Violeta Ašanin

Ilustracija

Violeta Ašanin, Foto: Ilustracija

On dodaje da je Violetino telo poslato na Institut za sudsku medicinu, radi obdukcije, ali to još nije urađeno jer se, zbog epidemije, najpre radi test na koronu na pokojniku.

“Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, Violeta je sebi dva puta zarila nož u grudi u kupatilu. Ostalo je misterija kako je uspela da se čak dva puta ubode, ali to sve ukazuje da je bila čvrsto rešena da sebi oduzme život. Verovatno joj je pomoglo i to što ima opširno znanje o anatomiji, pa je iz drugog pokušaja zarila sečivo sebi pravo u srce i brzo je preminula”,objasnio je sagovornik lista.

Podsetimo, pacijenti Violetine bolnice za estetsku hirurgiju bile su mnoge poznate ličnosti, estradne zvezde i manekenke, zato što je bila ekspert za operacije uvećanja grudi i estetske operacije lica.

Ogromno iskustvo

Violeta je, inače, završila studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kao i specijalizaciju i master studije, posle čega je stekla i zvanje doktora medicinskih nauka. Radila je najpre na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” i VMA, a profesionalno iskustvo iz oblasti plastične hirurgije stekla je usavršavanjem u bolnicama u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Brazilu i SAD.

Ona je 2000. u centru Beograda otvorila Specijalnu bolnicu za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, koja je u međuvremenu postala jedna od najpoznatijih privatnih klinika te vrste u Srbiji. Bila je i pokretač inicijative da se rekonstrukcija dojki nakon odstranjivanja uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama obolelim od raka u našoj zemlji.

Komentari (4)

Neko daleko

17.06.2020 19:20

A da nije odbila da ugradjuje chipove u silikone estradnih zvezda i ostalih pacijenata, pa je zato toliko "nepostena" i "zasluzila smrt"? Ma samo da za ovo ocigledno ubistvo js i ne nabede nekog nevinog. Just saying...Vidimo da su vec poceli da spinuju slicne price sa identicnim imenima. Narode, cuvaj se.W

cacanin

17.06.2020 20:08

Ovo je klasično ubistvo koje se prikriva, žena nikad neće izvrsiti samoubistvo na taj način a da ne pričamo da ni jači muškarac ne može sam sebe da ubode u grudi dva puta. To je ogroman šok za telo da bi mogao tako nešto da uradi. Pa nije ona samuraj...

Neverovatno

18.06.2020 04:26

@cacanin - Ko je taj koji može sa sigurnošću da tvrdi da je oko podneva krišom uzela nož da nko ne vidi???Mogla ga je poneti ispod ispod odeće u trenutku ulaska. Drugo, Kako je moguće da nakon drugog uboda direktno u srce izvadi sama nož???

Ja glupa

17.06.2020 23:11

Moram da pitam nekog ko je pametan, Ubola se jednom, nije uspelo, drugi put Direktno u srce i IZVADILA NOZ......