SLUČAJ ASEPSOL I DALJE POTRESA RAČU Disciplinski postupak protiv tri vaspitačice! Istraga u toku otkud opasna tečnost u flašici sa vodom

Devojčica puštena na kućno lečenje

Bolnica
Bolnica, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

Direktorka predškolske ustanove "Naša radost" u Rači, Ljubina Jeftić, pokrenula je disciplinski postupak protiv tri vaspitačice, a devojčica, koja je u toj ustanovi popila asepsol umesto vode, posle sedmodnevnog lečenja puštena je na kućno lečenje, prenosi RTS.

Jeftić je za RTS izjavila da je cilj pokretanja postupka da se utvrdi čijim je propustom sredstvo za dezininfekciju asepsol dospelo u flašicu sa vodom, koji je popila dvoipogodišnja devojčica iz jaslene grupe.

Devojčica se nagutala asepsola, direktorka priznala grešku, a njihov izveštaj potpuno iznenađenje!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 21.09.2019. 08:26 Nesreća se deseila u Rači PU "Naša radost", Foto: Printscreen Dvogodišnja devojčica iz Rače Kragujevačke otrovala se u vrtiću u tom mestu pošto je popila sredstvo za dezinfekciju "asepsol", koji je bio u flašici sa etiketom vode.

 

U Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđeno je da je u toku prikupljanje dokaza i utvrđivanje odgovornosti u tom slučaju.

Prosvetna inspekcija je bila u obdaništu i očekuje se njihov izveštaj, kažu u Ministarstvu prosvete. Pored prosvetne inspekcije, razgovor sa zaposlenima, obavila je i policija.

 

Dvoipodvogodišnja devojčica je posle sedmodnevnog lečenja u Kliničkom centru Kragujevac puštena na kućno lečenje. Njena majka Jelena Radovanović potvrdila je za RTS da je dete stabilno i dobro.

UŽAS U CENTRU GRADA! Muškarac pucao u vrtić sa svog prozora! Hitna odvezla povređenog!

VRAĆA SE NAKNADA ZA TOPLI OBROK! Od 1. septembra firme uvode dodatne oblike plaćanja za svoje radnike!

POMOZITE DETETU DA SE PRIVIKNE NA VRTIĆ Saveti za sve zabrinute mame kako da polazak u jasle bude što bezbrižniji!

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi