Zoran Babić
Informer
Zoran Babić

Alo!/Marko Metlaš

Zoran Babić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na deonici autoputa Niš - Leskovac, kod naplatne rampe Doljevac, kada su se iz za sada nepoznatog razloga sudarila tri vozila, saznaje Alo!.

Pročitajte još:

 

Kako saznajemo, u lančanom sudaru jedna osoba je poginula, a tri su povređene. Među povređenim osobama je i direktor Koridora 10 Zoran Babić.

Zoran Babić

Informer

Zoran Babić, Foto: Informer

Babić je, prema nezvaničnim informacijama, zadobio prelom butne kosti i nalazi se u Urgentnom centru u Nišu, a lekari proveravaju da li ima još povreda, saznaje Alo! Prema našim informacijama, Babić je van životne opasnosti.

Zoran Babić

Informer

Zoran Babić, Foto: Informer

 

 

 

Komentari (1)

DULE

31.01.2019 12:14

Užas. Moje mišljenje je da treba ukinuti naplatne rampe baš zbog ovakvih stvar, uvesti vinjete. Ko vidi naplatnu rampu po magli i još noću. Ugrožavaju i ljude koji tamo rade. Ubrzao bi se saobraćaj ako bi se uvele vinjete, ne bi bilo potrebe za nekoliko stotina ljudi koji rade na rampama kao i za održavanje rampi i treba praviti češče izlaze sa auto puteva za manja mesta. Zbog nalatnih rampi bas su retka isključenja za manja mesta jer bi na svakom trebalo staviti rampe. Razvijati manja mesta!