Bački Jarak
Alo

Na ulazu u Bački Jarak, na putu Temerin - Novi Sad, posle 12 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj je pet osoba teško povređeno. Svi pacijenti su životno ugroženi i nalaze se na odeljenju intenzivne nege pod stalnim lekarskim nadzorom.

ubistvo, austrjska policija, Salcburg

Youtube/Salzburg24

Do nesreće je došlo kada je vozač kombija zrenjaninskih tablica, koji se kretao iz pravca Temerina ka Novom Sadu, na ulazu u Bački Jarak pokušao da pretekne prikolicu. Tom prilikom je očešao autobus i direktno udario u „ford fokus“, koji je išao iz suprotnog pravca. Od siline udarca, „ford“ je potpuno smrskan, zbog čega su vatrogasci morali da vade jednog od povređenih. Na teren je izašla Hitna pomoć iz Temerina i Hitna pomoć iz Novog Sada, koji su primili poziv u 12.17.

Poplava

Tanjug

- Slađan Tomić (33), vozač kombija, obilazio je prikolicu. Međutim, očešao je autobus, koji je vozio Momčilo Kolga, a zatim direktno udario u „ford“, koji je vozio Boško Milošević (40) - kaže naš izvor iz istrage.

Pročitajte još:

Siniša Knežević, portparol Kliničkog centra Vojvodine, potvrdio je da je svih petoro putnika prebačeno u Klinički centar Vojvodine i da su i dalje životno ugroženi. Saobraćaj kod Bačkog Jarka, na putu Novi Sad - Temerin, bio je obustavljen gotovo dva sata.