Zvezdan Jovanović nije dotakao suprugu 15 godina
Profimedia
Zvezdan Jovanović nije dotakao suprugu 15 godina

Profimedia

Zvezdan Jovanović, Foto: Profimedia

Zvezdan Jovanović (54) zvani Zveki, koji je osuđen na 40 godina zbog ubistva sprskog premijera Zorana Đinđića, postao je deda.

Atentator na premijera Đinđića unuka je dobio 8. januara, a roditelji su mu dali staro srpsko ime.

- Zvezdanov sin N. J, koji ima 24 godine, oženio se devojkom s kojom je duže vreme u vezi, a početkom januara dobili su prinovu. Ovo je veoma obradovalo Zvezdana, koji je radosnu vest čuo u najčuvanijem požarevačkom zatvoru "Alkatrazu" u kojem služi kaznu - kaže izvor upućen u dešavanja.

Jedan od najčuvanijih srspkih zatvorenika je slike unuka dobio od supruge Olivere Lele Jovanović (51) koja živi u Bačkoj Palanci. Ona je prijateljima otkrila kako je Jovanović primio vest o venčanju i rođenju unuka.

- Po ko zna koji put odgledao je snimak svadbe i ne ume da opiše zadovoljstvo količinom lepote, raspoloženja i pokazanog poštovanja prema njegovoj porodici i njemu - napisala je Olivera u poruci prijateljima.

Izvor upućen u dešavanja otkriva i da se Olivera zahvalila svakom gostu poimence, pogotovo damama koje su prisustvovale svadbi Zvezdanovog mlađeg sina i poručila im je da "Zvezdan svima šalje veliki poljubac".

Pročitajte još:

 

Jovanović navodno ne prestaje da gleda slike unuka koje je dobio. Njegov unuk sada ima nešto više od dva meseca. Roditelji su mu dali staro srpsko ime, a rodbina i prijatelji osuđenog atentatora polemišu da li više liči na dedu ili babu.

Zvezdanova supruga je oduševljena zbog prinove i sada je potpuno posvećena unuku.

Olivera Jovanović

Facebook

Olivera Jovanović, Foto: Facebook

- Olivera je presrećna. Najpre je bila zauzeta oko organizacije venčanja. Svadba je bila u restoranu u Bačkoj Palanci, a na njoj su bili rodbina i najbolji prijatelji - dodaje izvor.

Bilo je veselo, a najveselija je bila upravo Zvezdanova žena. Oliverin sin sa suprugom i sinom sada živi u Beogradu.

Pročitajte i ovo:

 

Na svadbi je bio i Zvezdanov sin iz prvog braka, s kojim je njegova sadašnja supruga u kontaktu. Jovanović se od prve supruge davno razveo, a onda je ona sa decom otišla da živi u Crnu Goru, gde je trebalo da dobiju državljanstvo. Tek kasnije je Zvezdan uplovio u ljubavnu vezu s Oliverom.

Podsetimo, Jovanović je u zatvoru 16 godina, a u "Alkatrazu" se nalazi od 2010. godine. U vreme ubistva Zorana Đinđića bio je potpukovnik DB-a i pripadnik JSO.

Osuđen je na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina zatvora kao neposredni izvršilac atentata, koji je pucajući iz "heklera" usmrtio premijera i teško ranio njegovog telohranitelja Milana Veruovića. Jovanović se na suđenju branio ćutanjem, a na kraju postupka je negirao da je ubio premijera.