Požar u Lučanima
printskrin
Požar u Lučanima, Foto: printskrin

Nesreća se dogodila u istom pogonu za raketna goriva u kome se dogodila tragedija i pre dve godine.

 

Lakše povređena dva radnika

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 17.10.2019. 15:39 - 17.10.2019. 16:58 U fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima došlo je do požara u kojem su dva radnika zadobila lakše povrede.

“Došlo je do tehnološkog požara u pogonu za raketna goriva i dva radnika su lakše povređena. Oni su zbrinuti u Domu zdravlja u Lučanima gde im je ukazana lekarska pomoć i nakon zbrinjavanja pušteni su kući”, navodi se u saopštenju koje je medijima dostavila PR služba ove kompanije.  

Takođe se navodi, da je tehnički požar koji je izbio predviđen kao mogućnost.

"Jedan od radnika žalio se na bol u leđima zbog pada, dok je drugi radnik zadobio opekotine na laktu i ušnoj školjci. Obadvojici su urađeni svi potrebni lekarski pregledi, nakon čega su pušteni svojim kućama", kazala je za Glas zapadne Srbije, dr Danica Stefanović , direktorka Doma zdravlja u Lučanima. Procureo je i snimak trenutka stravične eksplozije u fabrici "MB Namenska".

PROČITAJTE JOŠ:

 

BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

Komentari (3)

Penzioner

17.10.2019 22:16

Video sam na snimku, koji ste neznam zasto uklonili, kako jedan radnik kao da je bacio nesto u masinu i kao da je znao sta ce se dogoditi, odjednom se okrenuo i dao se u beg. Meni je to jako cudo izgledalo.

Penzioner

17.10.2019 22:38

Navodi PR "

Penzioner

17.10.2019 22:53

Navodi PR "Da tehnicki pozar koji je izbio bio predvidjen moguc.." Mislim da nesme biti moguc. Ko je ovde lud??? Na fotografiji koju ste objavili, da radnik koji se dao u beg, isti se vidi na ovoj vasoj fotografiji kako bezi. Ovo deluje cudno.