VADILA SE NA LEKOVE Poznato šta je Hrkalovićka rekla kao razlog odbijanja poligrafa

Saslušanje trajalo 4 sata.

Dijana Hrkalović
Dijana Hrkalović , Foto: Alo! Masanori Jošida

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, juče je četiri sata ispitivana u SBPOK u vezi sa ugrožavanjem bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, kao i zbog povezanosti s kriminalcima Veljkom Belivukom i Darkom Elezom.

Za razliku od prethodnog saslušanja, pre oko mesec dana, kada je, prema rečima ministra policije Aleksandra Vulina, odbila poligrafsko ispitivanje, Hrkalovićka se sada vadila da je pod jakim lekovima, pa nije mogla da bude podvrgnuta ispitivanju na detektoru laži, saznaje Kurir!

Hoću, ali...

Ovo ispitivanje Hrkalovićeve usledilo je nekoliko dana pošto je predsednik Srbije otkrio da su njegovi brat, stariji sin i otac ne samo nelegalno prisluškivani već i praćeni, i da je to radio deo MUP. Takođe, Hrkalovićku je pre nekoliko dana tokom saslušanja u UKP apostrofirao i ugostitelj Aleksandar Kajmaković - rekao je da mu je pomogla da sredi probleme sa Elezom, kao i da se konsultovao s njom oko angažovanja Belivuka na poslovima obezbeđenja svojih lokala.

Ovo je drugi put u mesec dana da je bivša državna sekretarka saslušavana - prvi put je davala izjavu u vezi sa nelegalnim prisluškivanjem predsednika Srbije i članova porodice i tada je odbila poligrafsko ispitivanje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi