Miodrag
screenshoot/Instagram
Miodrag

screenshoot/Instagram

Miodrag, Foto: screenshoot/Instagram

* Miodragova devojka objavila snimak

* Oprostila se potresnom porukom

* Srbija zavijena u crno

Ona je danas objavila snimak sa tragično nastradalim mladićem na kom zajedno pevaju i ljube se dok u pozadini svira, kako je rekla, njihova pesma. Ona je podelila potresne reči i prvog trenutka kada je ponovo čula njihovu pesmu dok je išla da mu kupi odelo za sahranu...

"Naša pesma je baš upravo ova bila. Danas kada smo ušli u radnju odelo da ti kupimo sunce moje počela je pesma: "Živim da te volim". Znam da si to bio ti... Život svoj moram nastaviti bez ebe, ali znam da ćeš uvek biti tu negde i da ćeš me paziti jer od sada si ti moj Anđeo čuvar", napisala je neutešna devojka.

 

Podsetimo, Miodrag Jovičić nastradao je sa još troje prijatelja u subotu ujutru kada su se, oko pet sati ujutru, vraćali iz provoda.

Teška saobraćajna nesreća dogodila kada je, pod još neutvrđenim okolnostima, automobil "ford fijesta" šabačkih registarskih oznaka izleteo sa puta i udario u stub javne rasvete. Od siline udarca, stub je iščupan iz zemlje. Na licu mesta život su izgubili Miodrag (19), Sara Lolić (17), Ivana Bogunović (20) i Tanja Lacković (18). Automobilom je u trenutku udesa upravljala Sarina sestra Maja Lolić (19). Ona je jedina preživela strahovit sudar i nalazi se u bolnici u stabilnom stanju.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari! Sin udario majku u glavu i ostavio je svu krvavu da umire do jutra, a onda pozvao Hitnu pomoć i rekao im gnusnu laž!