Miloš Stojanović
screenshoot/Facebook
Miloš Stojanović

screenshoot/Facebook

Miloš Stojanović, Foto: screenshoot/Facebook

Zbog ovog ubistva uhapšen je Aleksandar Relić (25) koji je, pretpostavlja se,

tog jutra pucao Stojanoviću u čelo, a isti metak pogodio je Mariju u grudi. Kako se sumnja, egzekutor je zatim Mariju oteo i odvezao u nepoznatnom pravcu.

Navodno, Relić je ubrzo potom video da nesrećna devojka krvari a potom ju je odvezao do Čukaričke padine i izbacio iz vozila.

Stojanović je preminuo 9. januara u bolnici. U neizmernoj boli, jedva skupivši snage, unesrećna devojka se prisetila ovog bolnog jutra, negirajući tvrdnje koje su se pojavile u javnosti, a gde je kao motiv stravičnog ubistva pominjan sukob zbog nje.

Moja ljubav nikoga nije dirala. Taj muškarac je optužio Miloša da mu je uzeo nekakve ključeve od stana. Miloš mu je rekao "Kakve ključeve, o čemu pričaš?", kaže Marija.

PROČITAJ JOŠ:

U trenutku napada Marija i Miloš nalazili su se na parkingu ispred jednog od lokala u kojem su proslavljali Novu godinu. Sve se dešavalo oko 7.15 sati, dok su sedeli u svom automobilu.

Prema Marijinim rečima, on se ovde nije zaustavio, već je otišao do svog automobila i iz njega izvadio oružje.

- Taj se vratio po pištolj u auto, a zatim upucao Miloša bez ikakvog razloga - navodi potpuno slomljena Marija.

Svedoci jezive pucnjave pozvali su hitnu pomoć koja je brzo došla na lice mesta i ranjenog mladića prebacila u bolnicu, a Relić je za to vreme Mariju naterao da uđe sa njim u automobil i odvezao u nepoznatom pravcu, a zatim je izbacio iz vozila.

Devojka je ušla u autobus 54 na Čukarici oko 14 sati, kada je vozač primetio da je krvava i u veoma lošem stanju, pa je na njegov poziv došla i zbrinula ekipa hitne pomoći.