Plaža, Grčka
Printskrin
Plaža, Grčka

Printskrin

Plaža, Grčka, Foto: Printskrin

* Devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič

* Nesreća se desila nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj

* Istog dana kada je petogodišnji dečak izvučen bez svesti iz mora u Pefkohoriju (lekari se bore za njegov život), stigla je i tužna vest da je život izgubio jedan mladić

Plaža na kojoj se nesrećni momak kupao nije imala spasioce, koji su se samo dan ranije povukli s plaže, a koji bi mu verovatno i spasli život, pišu grčki mediji.

Pročitajte još:

 

Poslednjih dana plaže u okolini Katerine ostale su bez spasilaca zbog finansijskih problema između spasičalčke službe i opštine.

Grčka policija

Profimedia

Grčka policija, Foto: Profimedia

Samo dan pre ove tragedije "Lajfgard patrola" objavila je da će privremeno obustaviti službu na obali opštine Katerini, optužujući nadležne u opštini da nisu ispunili finansijske obaveze.

Međutim, kako kažu u opštini, krivica nije bila njihova, već je problem nastao što Ministarstvo unutrašnjih poslova nije na vreme poslalo sredstva. Navode da će problem biti rešen u narednih nekoliko dana i da će sve biti plaćeno.

Kako kažu, Vlada je zahtevala povećanje broja spasilačkih kućica i duže radno vreme, što bi koštalo dodatnih 300.000 evra.

Kamere snimile gnusan zločin! Bogdan natovario Ignjatovo telo na kolica, pa uradio nešto bolesno! Sve se vidi!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 23.08.2019. 19:46 U jednom trenutku on se čak i osvrće i okreće glavu na levu i desnu stranu kako bi proverio da li je neko iza njega na ulici kojom prolazi.

Bonus video

Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete