Ivona Jovanović
Instagram
Ivona Jovanović

Instagram

Ivona Jovanović, Foto: Instagram

Srpkinja Ivona Jovanović (27), koja je ubijena je u svom domu u Australiji, mogla je biti spasena da je neko od prijatelja ostao i pružio joj prvu pomoć, otkriva detektiv policije u Kvinslendu Brendan Smit.

Jovanovićeva je pronađena u nedelju oko 2 sata iza ponoći sa prostrelnom ranom u grudima, a podlegla je teškim povredama nekoliko sati kasnije u bolnici. Poznanici koji su bili sa njom kobne večeri, sa kojima je trebalo da izađe, pobegli su pre nego što su hitne službe stigle na lice mesta.

Pročitajte još:

Kako prenose australijski mediji, osoba koja je bila svedok pucnjave pozvala je hitnu pomoć i napustila mesto nesreće, ali je ostala neko vreme u stanu sve dok nije bila sigurna da medicinska služba dolazi da pomogne njenoj prijateljici.

- To je sramotno. U stanu je bilo pet osoba. Siguran sam da bi svako od njih, da je povređen, očekivao da mu neko pritekne u pomoć. Pozvali su hitnu, ali bilo je dosta postupaka i mera koje se koriste prilikom spasavanja života žrtve i koje bi možda bile od pomoći. To nikad nećemo znati - rekao je Smit.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Business meetings??

A post shared by ????? ????????? ? (@ivonaajovanovic) on Aug 31, 2019 at 3:28am PDT

On je dodao da je u stanu bila grupa bajkera, poznata po kriminalnim radnjama u australijskom podzemlju. Prema njegovim rečima, policija je danas razgovarala sa bivšim dečkom Ivone Jovanović, koji se vratio kući oko 1 sat ujutro, nakon što se, navodno, skrivao u obližnjem grmlju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Šalji broj?

A post shared by ????? ????????? ? (@ivonaajovanovic) on Aug 8, 2019 at 1:01am PDT

Reč je o Hristosu Panagakosu, bilderu dobro poznatom tamošnjoj policiji, osumnjičenog za rasturanje narkotika. Smit je rekao da je bivši dečko policiji ispičao svoju verziju događaja. Policija je saopštila da veruje da je Ivona ranjena pištoljem, koji još nije pronađen.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ????? ????????? ? (@ivonaajovanovic) on May 12, 2019 at 11:50pm PDT

Protiv njega nije podignuta optužnica, ali će ipak morati da neko vreme ostane u pritvoru.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!