Obrenovac, policija
Alo
Obrenovac, policija

Alo

Obrenovac, policija, Foto: Alo

Tragedija se dogodila danas oko 13 sati u selu Brović, kod Obrenovca u ulici Dragoljuba Petrovića, kada je, iz za sada nepoznatih razloga, dete palo sa traktora pod točak.

Nesrećni dečak je sedeo u krilu oca u momentu nesreće.

Otac je policiji rekao da mu je sin prosto iskliznuo iz krila i pao pod točkove grdosije. Iako su alarmirani lekari dali sve od sebe, dete je nažalost preminulo.

- Sedeo sam u dvorištu i čuo sam traktor koji je vozio moj sin. Išao je sporo, jer je nosio dve bale sena. Odjednom je stao, a zatim se čuo krik - ispričao je dečakov otac Vladan J. i dodao:

- Trčao sam kao bez duše i video okrvavljenog unuka. U tom trenutku neka žena, koja je naišla kolima, se zaustavila i uzela unuka i krenula u susret Hitnoj pomoći prema Obrenovcu. Ubrzo sam saznao da mi je unuk preminuo posle - rekao je kroz plač deda dečaka.

Obrenovac, policija

Alo

Obrenovac, policija, Foto: Alo

On je rekao da je njegov unuk išao u prvi razred, ali da su pedagozi predlagali da odmah pređe u drugi, jer je bio jako inteligentan. Stradali N. J. je jedno od petoro dece. Ima brata godinu dana starijeg i tri sestre. Osim poljoprivredom, otac se bavio prodajom polovnih automobila.

Komšija stradalog dečaka je ispričao kako se tragedija dogodila.

- Goran se sa njive vraćao kući. Krik posle nesreće neću zaboraviti. Otac je vikao na sav glas, držeći sina u rukama. Ubrzo smo pritrčali i imali šta da vidimo. Nedugo zatim stigla je i Goranova supruga kojoj je pozlilo. Radi se o vrednoj i radnoj porodici, koja se borila kroz život. Pola sela je kod njih u kući i pokušavaju da im pomognu. Upravo sam i ja tamo krenula - rekla nam je uplakana komšinica.

U blizini kuće na asfaltu je ostala krvava mrlja, a par stotina metara dalje lelek se prelamao dvorištem u kojem je nastradali dečak odrastao.

Pročitajte još:

 

Komentari (3)

bole

29.10.2020 20:18

Otac sada na dugogodisnju robiju, za primer drugim debilima koji eto hoce da im dete vec od 6,7 godina vozi traktor, jer to je odavno obicaj u srpskim selima

čukarica

30.10.2020 12:42

@bole - Da to je ziva istina, često na selu mozete videti dete na traktoru ili sa ocem, dedom, nebitno. čak nekad i samo. I sama sam imala "dvoboj" sa mojim pokojnim ocem kada je, tada sedmogodišnjeg unuka, tj. mog sina stavio na traktor koji je bio upaljen a on je sišao da otvori kapiju...Ne znam kako sam taj dan prezivela i ne znam kako nisam "udavila" rodjenog oca, ali na sreću sve je dobro prošlo. ..Jadni ljudi.

beba

29.10.2020 22:47

Uzasna tragedija,neismerna tuga.Nedao bog da neko zivi takav zivot.Ali, nema nesrecnijeg bica od tog oca,kakav zatvor.Njegov zivot je zavrsen.Neka mu je Bog na pomoci. Jeste tragicno i to sto u nasim selima,kao i na svim farmama sveta roditelji kace decu na te traktore da bi ih nesto naucili,a nema nestabilnije masine od njih.Stalno se prevrcu,izginuse silni ljudi