Tunis plaža
Profimedia
Tunis plaža

Profimedia

Tunis, Ilustracija: Profimedia

Slobodan J., star oko 40 godina, pronađen je mrtav 7. avgusta, oko 15.30 sati, u hotelu "Movenpik" u Susu, a lokalni mediji ističu da je pronađen "kako visi u sobi" i da za sada sve ukazuje na to da je reč o samoubistvu.

- Zvanični portparol policije pokrajine Sus u saopštenju za medije je rekao da je Srbin boravio u hotelu sa suprugom, a način na koji je preminuo još nije zvanično potvrđen. Za sada sve ukazuje da je reč o samoubistvu, a nije poznato da li je njegova supruga bila prisutna u trenutku njegove smrti - navodi portal eremnews.com iz Tunisa.

Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije, potvrđeno je da je smrt Slobodana J. nastupila u kupatilu hotelske sobe.

- Menadžer turističke agencije "Sunline" obavestio je Ambasadu Republike Srbije da je državljanin Republike Srbije Slobodan Jovanović preminuo u Hotelu "Movenpik". Smrt je nastupila u kupatilu u hotelskoj sobi. Njegova supruga je to saopštila vodiču grupe, a telo je prebačeno u mrtvačnicu. Lokalne vlasti će uzeti izjavu od supruge - saopštilo je juče Ministarstvo spoljnih poslova.

Nije poznato iz kog grada je porodica, a nije poznat ni nalaz obdukcije.

Lokalni medji prenose da se žestoko posvađao sa suprugom pre nego što je pronađen mrtav.

- Turista je letovao sa suprugom, a neposredno pre ubistva bio je psihički rastrojen i uznemiren zbog svađe sa ženom. Ona je ljuta napustila hotelsku sobu, dok je on bio pripit - navode tamošnji izvori.

Komentari (1)

fbi

10.08.2018 04:43

kada novine znaju zasto se neko obesio cak u Tunisu ,a decidno iskljucuju da nije obesen ,a to se nemoze iskljuciti ,neka gradani sami izvedu zakljucak