saobraćajna nesreća
shutterstock
saobraćajna nesreća

shutterstock

saobraćajna nesreća, Foto: shutterstock

Niko od troje mladih, Danilo D. (22) iz Lovćenca i dve maloletne devojke B. P. (17) iz Lovćenca i M. V. (17) iz Vrbasa, nije slutilo da im je to poslednje druženje, dok su se u BMV-u kretali prema Železničkoj stanici, u trenutku doživeli strašan udarac vozila u most na putu, a nakon prevrtanja vozila dvoje se našlo u kanalu, a treća osoba je pronađena u automobilu. Beživotna tela pronašla je policija i osnovno javno tužilaštvo, a nakon istrage tela su poslata na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Kako se nezvanično saznaje, troje mladih su posle druženja povezli svoju maloletnu drugaricu na željezničku stanicu, jer je krenula kući za Vrbas. U Lovćencu je M. V. znala svoju drugaricu B. P, sa kojom je pohađala u Vrbasu srednju školu za farmaceute. Nije ni slutila da im je to poslednji susret.

Policija je jutros u nedelju oko 9 sati, sa Osnovnim javnim tužilaštvom obavila uviđaj, dva beživotna tela su ispala iz vozila i plivala u vodi, a treće telo mlade osobe bilo je u smrskanom autombilu.

- Vozilom je verovatno upravljao mladić, a dok su se kretali Ulicom 13. jula, iz Lovćenca prema Železničkoj stanici, zbog neprilagođene vožnje izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u betonski most. Vozilo se prevrnulo, završilo u kanalu ispod mosta i potpuno je smrskano - potvrđeno je za Informer u Osnovnom tužilaštvu.

Istraga će utvrditi detalje nesreće i okolnosti u kojima su život izgubili troje mladih. Meštani Lovćenca su u bolu i šoku. Neki tvrde da je most nekako nakrivo sagrađen, da je usred ledina na najprometnijem delu puta, pa je skretanje neuobičajeno.

- Često smo komentarisali da je čudo da tu ranije neko nije stradao - kaže nekoliko meštana. Velika je tragedija za sve tri porodice, znamo i Danilovu porodicu iz Lovćenca, ima sestre i vredne roditelje, a devojka je učila školu - kažu meštani Lovćenca, saučestvujući u bolu familija čija deca su izgubila živote.

Pročitajte još: