Borča, policija, hronika, uviđaj
Alo / Dejan Briza
Borča, policija, hronika, uviđaj

Alo / Dejan Briza

Policija, hronika, uviđaj, Foto: Alo / Dejan Briza

Optuženi Rutalj ostao je pri svojoj izjavi koju je dao u tužilaštvu, da je prolazio pored automobila u kojem je sedeo Radojčević, koji mu je, kako je ispričao, dobacio: “Pederu, jesi li bio u sudu?“.

Njih dvojica odranije su imali spor oko međe, a da je postojao taj problem potvrdile su supruge oštećenog i osumnjičenog.

– Mi smo izveli geometra koji je ustanovio da je njihov plac ušao pola metra u naš – rekla je Nada, Radojčevićeva supruga, koja je na pitanje sudije da li je okrivljeni ispravio granicu, potvrdno odgovorila.

Policija

Rina

Policija, Foto: Rina

Kao svedok je saslušan Ljuban Gvojić.

– Dok sam sedeo u autu, začuo sam Jovanov vapaj iz kola udaljenih nekoliko metara od mojih. Izašao sam i ugledao Radeta kako drži nož. Udario sam ga po ruci, ali mu sečivo nije ispalo. Tada sam mu rekao, ostavi čoveka na miru, a on je krenuo prema meni – ispričao je Gvojić.

Svedok je potvrdio da je Radojčević sedeo u kolima, sve dok Rutalj nije došao do zadnjeg dela njegovog automobila.

– Tada sam video da je Jovan počeo da beži preko ulice. Sećam se da je vukao krvavu nogu. A onda je Rade potrčao za njim i ubo ga nožem još nekoliko puta – opisao je svedok i dodao da je zatim video kako Jovan pada kod žičane ograde.

PROČITAJTE JOŠ: