U TOKU SUĐENJE JOVICI VUKOTIĆU Dejana Živković ga prvi put javno podržala u sudu, stigao je i njegov otac! (FOTO)

Manekenka Dejana Živković (26) stigla je u Drugi osnovni sud u Beogradu gde treba da počne suđenje njenom nevenčanom partneru Jovanu Jovici Vukotiću (38), optuženom za falsifikovanje isprava.

Dejana Živković, Borivoje Borović, Jovica Vukotić, suđenje
Dejana Živković i Borivoje Borović Foto: Alo!/Dejan Briza

Živkovićeva je stigla u sud u pratnji advokata Borivoja Borovića, koji zastupa njenog dečka. Vukotić je doveden iz pritvora uz jake mere bezbednosti, u koloni od nekoliko džipova i marici i uveden u prostor za ulazak optuženih lica koji nisu na slobodi, tako da nije bilo moguće videti ga.

 

On se nalazi u pritovru od kad je Srbiji izručen iz Turske zbog lažnih isprava. Vukotić danas treba da se izjasni zbog čega je koristio lažne isprave, a advokat Borović je najavio da će izneti odbranu i da nema govora o nikakvoj nagodbi sa sudom.

 

Manekenka je pre suđenja stajala u društvu advokata i drugih angažovnaih branioca i ušla u sudnicu gde će se sresti sa nevenčanim partnerom. Na ulasku u sudnicu, Živkocićeva se predstavila kao Vukotićeva nevenčana partnerka, a pored nje, podršku Vukotiću, pruža i otac.

Inače, ona je Vukotića do sada tajno posećivala u pritovrskoj jedinici, ali se uvek krila od fotoreportera, a ovo je njeno prvo pojavljivanje u javnosi da daje podršku svom dečku.

 

Predstavnici medija su ostali uskraćeni za praćenje suđenja Vukotiću, zbog kako je objašnjeno premale sudnice, a unutra su ušla samo predstavnici dva medija i službena lica, advokati, tužilac, pripravnici. Zbog neorganizovanosti suda da obezbedi veću sudnicu desetak medija je ostalo uskraćeno za praćenje postupka za kojim interesovanje vlada u Srbiji i Crnoj Gori.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi