Čovek deda ruke
Profimedia
Čovek deda ruke

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Kako Srpski telegraf saznaje, S. R. je devojčice iz komšiluka godinama pozivao u svoju garažu u Hajduk Stankovoj ulici u Boleču, gde im je pokazivao polni organ. Slučaj je otkriven tek nedavno, kada se jedna od maloletnica požalila majci.

PROČITAJTE JOŠ:

- S. R. je prilazio devojčicama, među kojima je bila i njegova unuka, koje su se igrale na ulici, i pozivao ih u svoje dvorište da se igraju "igre prstiju". To podrazumeva da svako dete stavi ruke iza leđa, a on je tada umesto svojih prstiju u njihove ruke stavljao polni organ! Neke od njih je mamio u svoju garažu da im navodno pokaže jaja od ptice. Umesto toga je deci pokazivao slike ptice i svoj penis - kaže izvor iz istrage.

Slavica S., baka jedne od devojčica koja je pre dve godine bila žrtva pedofila, kaže za Srpski telegraf da nije mogla ni da pretpostavi da je Radenković tako nešto mogao da uradi njenoj unuci.

- Mi smo godinama kućni prijatelji, moja ćerka je bila položajnik u njihovoj kući. Kad mi je komšinica još pre dve godine rekla da obratim pažnju na njega i ispričala šta se desilo njenoj unuci, rekla sam joj da nema šanse da on to radi, nisam ni htela da je saslušam do kraja. Da mi je za bilo koga rekla, poverovala bih, ali za njega nikada. Tek kasnije sam saznala da je i moja unuka prošla kroz sve to - kaže ona.

Ona dodaje da joj je unuka do detalja ispričala šta se dešavalo tog dana.

- Pokazivao im je penis na ulici, a kada bi neko od komšija prošao, stavljao je šešir preko. Vodio ih je i u garažu. Moja unuka je tada imala svega osam godina. Kada sam pitala unuku zbog čega nam nije rekla, nije znala šta da nam kaže - priča Slavica.

Prema rečima komšija, S. R. je u kući živeo sa suprugom, koja je teško bolesna.

- Jednom prilikom su je pitali zašto se Sveta skida na ulici, ali je ona odgovorila da mu je ispao učkur od pantalona i da je zbog toga bio nag - kaže jedan od komšija.

Komentari (2)

srb

12.09.2018 00:38

E DEDE ,MOJE

srb

12.09.2018 00:40

profil .a TITO NAJ ...?