Nemačka policija
Profimedia
Nemačka policija, Foto: Profimedia

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju na auto-putu u Nemačkoj, poginula je Anđela M. (19), njen momak, njen ujak, a lekari se bore za život njenog rođenog brata (14), dok je povređeni otac Anđele, Mile (46), stabilno. Porodica koja je doživela strašnu tragediju, živela je u Brzi, selu nadomak Leskovca.

Pročitajte još:

Kako se saznaje, Anđela je u julu po završetku srednje škole u Beogradu, otišla u Nemačku gde su već živeli njeni roditelji, kao i mlađi brat.

- Mile je rođen u Nemačkoj, ali je u jednom trenutku u mladosti došao iz Nemačke u Brzu, sve do prošle godine kada se vratio tamo. Anđelina mama je pre možda godinu dana sa sinom otišla za suprugom, a Anđela ove godine u julu. Ujak koji je takođe poginuo u nesreći je pre nekoliko meseci otišao da radi - priča izvor blizak porodici koju je zadesila velika tragedija.

U Beogradu je Anđela živela kod babe, a završila je multimedijalni smer u jednoj školi. Ovog leta otišla je kod roditelja i trebalo je da započne proceduru sređivanja papira, kao i da pronađe posao.

- Njen momak je otišao da je iznenadi, da je vidi. Međutim, poginuli su oboje. Tužno, tragično, ne znam šta bih rekla. Slomljena sam. Čula sam se sa Anđelinom mamom, ona mi je i javila da su poginuli. U šoku je - rekao je izvor blizak porodici.

Kako su preneli nemački mediji, tragedija se dogodila kada je vozač "forda", u kom su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak stop, a potom se odbio i udario u automobil marke "golf", i odbacio ga na "pežo". Za volanom "forda" je bio Mile, Anđelin otac".

Bild prenosi da su dva muškarca starosti 20 i 41 godinu nastradala na licu mesta, a devojka stara 19 godina podlegla je povredama u bolnici u toku noći.

Kako se saznaje, stanje Mileta sada je stabilno.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista