Jovan Cvetković
Privatna arhiva
Jovan Cvetković

Privatna arhiva

Jovan Cvetković , Foto: Privatna arhiva

Prema mestu gde je nađeno telo pretpostavlja da je Jovan mogao da padne sa najmanje 10 metara visine, sa jednog od nezavršenih balkona ili prozora zgrade u Ulici Branka Krmanovića.

Pored tela nesrećnog mladića pronađen je i mobilni telefon i novac koji je imao kod sebe.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, za sada nisu uočene druge povrede osim povreda od pada sa visine. Telo je poslato na obdukciju, a policija za sada ne isključuje ni jedan drugi scenario. 

Kako saznajemo, proveravaju se snimci sa video nadzora iz okolnih zgrada, kao i sve ostale okolnosti kako se mladić našao na ovom gradilištu.

"Ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo"

Jovanova majka Milica Cvetković izjavila je danas da je u toku obdukcija tela mladića koja će, kako je navela, dati odgovore.

- Policija mi je saopstila da je naš Jovan nastradao pod nerazjasnjenim okolnostima. Još uvek ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo - rekla je kratko.

Četiri dana potrage

Policija, sirene, svetla, policijska sirena

Alo.rs/M.Š.

Policija, sirene, svetla, policijska sirena, Foto: Alo.rs/M.Š.

Podsećamo, potraga za Jovanom trajala je od srede 17. februara kada je poslednji put viđen živ oko 23 časa na Bulevaru Nemanjića i zadnji put lociran u rejonu Ulice Branka Krsmanovića.

Jovan, inače maturant Umetničke škole iz Niša, te večeri sa društvom bio je kod jednog druga u Cvijićevoj ulici gde su igrali video igre. Sa dvojicom drugova i drugaricom pošao je ka kući.

Otpratio je drugaricu do TC "Zona1" na Bulevaru Nemanjića, a mobilni telefon mu je od te noći nedostupan, od oko 4 časa iza ponoći, zbog čega je bilo nemoguće pratiti njegovo dalje kretanje.

Porodica kaže da nikada ranije nije otišao od kuće da se ne javi, da nije imao nikakvih problema i da je bio dobar đak.

Pročitajte još:

Komentari (1)

polako

21.02.2021 17:56

Mladić je nađen, posle toliko dana, na "gradilištu" na kome RADE neki ljudi, svakodnevno... Kvalufikacije o uzroku i načinu SMRTI DETETA su neodgovorne i diletantske... Reći da POVREDE "koje se vide ukazuju" da je SMRT DETETA NE NASILNA su šarlatanske, bezočna su laž... Telo je na obdukciji kojom se NEPOGREŠIVO određuje NAČIN SMRTI... NEPOGREŠIVO...!!!