STRADAO ZBOG IZAZOVA NA TIK-TOKU! Dečak (9) koji je pronađen OBEŠEN u Rakovici je unuk Božidara Delića!

Prema prvim informacijama dečak se bio zaključao u stanu pa su morali da obijaju vrata.

Božidar Delić
Božidar Delić, Foto: Printscreen: Youtube

Dečak (9), koji se u utorak obesio u svojoj sobi u stanu u Beogradu, unuk je srpskog generala Božidara Delića.

Dečak (9) kojeg su roditelji pronašli obešenog u njegovoj sobi najverovatnije je izgubio život zbog učešća u „Blackout izazovu“ na društvenoj mreži TikTok.

Ovaj „izazov“ podrazumeva da deca stave sebi kaiš oko vrata, stežu ga i snimaju taj čin mobilnim telefonom sve dok ne padnu u nesvest. „Igra gušenja“ ili kako se još zove „Izazov onesvešćivanja“ je, nažalost, trend među mališanima.

Deca koja gledaju snimak najpre se smeju, potom bivaju uplašena da li će se njihov drug ili drugarica povratiti iz nesvesti, a sve se završava divljenjem i „ohrabrivanjem“ kako je „junak izazova“ ispao „pravi car“, „neuništiv“, „hrabar“, „Bog“...

Želju da prate i učestvuju u „izazovima“ objašnjavaju jednom jedinom rečju – drama. Uzbuđenje koje bi trebalo da osete zbog pobede u nekom sportskom takmičenju deca su zamenila adrenalinskim uzbuđenjem zbog „hodanja po žici na ivici života i smrti“.

Prema prvim informacijama dečak se bio zaključao u stanu pa su morali da obijaju vrata.

Ekipa Hitne pomoći je pokušala da ga reanimira, međutim, dečak je preminuo.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

 • Korisnik: slavče
  27/01/2021 - 23:42
  Da li je to baš slučajno njegov unuk, ili je đavo došao po svoje? A da je general branio Kosovo...možda. Da ga je odbranio...vidimo kako.
 • Korisnik: Miodrag iz Peći
  27/01/2021 - 22:14
  Da li postoji neka mogućnost da se ta društvena mreža zabrani ili da država Srbija stane iza tužbe za odštetu od nekoliko milijardi evra koja bi praktično ugasila tik tok. General Delić je za one neupućene branio i odbranio Mosovo i Metohiju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi