Policija odmah privela ženu koja je ubila majku
Alo!/N. G.
Policija odmah privela ženu koja je ubila majku

Alo!/N. G.

Ilustracija, Foto: Alo!/N. G.

Naime kako se nezvanično saznaje, iako je devetogodišnji učenik jedne osnovne škole podigao policiju na noge sa pričom o belom kombiju, ispostavilo se da je ponovo reč o lažnoj uzbuni.

Pročitajte još:

 

- Uznemireni roditelji dečaka naime prijavili su da se pored mališana za vreme velikog odmora dok je stajao na kapiji dvorišta škole zaustavio beli kombi i da mu je vozač rekao "Opet ti, ulazi!", a zatim izašao i pojurio ga. Dečak je navodno jedva uspeo da pobegne. U razgovoru sa roditeljima, a potom i školskim psihologom dete je ostalo pri svojoj tvrdnji i jedino navelo da je kombi bio žut, odnosno da se zabunio zbog straha, i pomešao boju - priča izvor.

Srećom, snimci sa video kamera iz ulice su ubrzo pokazali da ne samo da nijedan kombi nije prošao ulicom, već nije bilo nijednog vozila u vreme školskog odmora, a ponajmanje događaja koji je dečak opisao.

 

Podsetimo, i juče je u beogradskoj opštini Grocka prijavljen pokušaj otmice devetogodišnje devojčice, ali se ispostavilo da je reč o lažnoj uzbuni.

Ona je ispričala da su je u centru Grocke dva muškarca u sivom automobilu presrela i pokušala da je uguraju u vozilo. Policija je po prijavi odmah reagovala, ali se na kraju ispostavilo da je devojčica izmislila ceo događaj. Roditeljima je priznala da je sve izmislila, jer je izostala iz škole da bi bila sa prijateljima i zadržala se duže nego što je planirala, te je bila u strahu da će se roditelji naljutiti na nju.

 

Komentari (2)

Majka

12.10.2018 18:47

Ima jedna prica....pastir je vikao VUK, VUK, nekoliko puta kad vuka nije bilo...a onda....

Justicia

12.10.2018 21:48

Deca zeljna ljubavi i paznje