Silovanje ilustracija
Shutterstock
Silovanje ilustracija

Shutterstock

Silovanje ilustracija, Foto: Shutterstock

Prema saznanjima izvora bliskog istrazi, maloletnik je duže vreme nagovarao devojčicu da mu dozvoli da je dodiruje po telu i polnom organu.

- Osumnjičeni D. S. je obećao devojčici da će joj dati bombone ukoliko mu ona bude dozvolila da je dodiruje. Malena mu to nije dozvoljavala. Dečak ju je zatim na prevaru odveo do napuštenog dvorišta između zgrada u Čegarskoj ulici, jer navodno ima lepo iznenađenje za nju - priča izvor.

- Osumnjičeni maloletnik joj je zatim ispričao da mora malo da se strpi pa će joj pokazati. Za to vreme on je polako počeo da je dodiruje, da bi joj na kraju zavukao ruku u šorts, a potom i u njen polni organ. Sirota malena je počela da plače i da govori da je boli, ali D. S. nije hteo da prestane i pokušavao je na sve načine da je umiri. Devojčica je onda pobegla i sve ispričala roditeljima, koji su zatim slučaj prijavili policiji. Nakon hapšenja devojčicu je pregledao ginekolog koji je konstatovao povrede na genitalijama- kaže izvor.

Komentari (7)

nada

12.07.2018 23:21

U ovakvim slucajevima sud mora biti ostar ! Kazneno popravni dom do punoletstva a onda zatvorska kazna takva da mu nista slicno nikada u zivotu ne padne na pamet !

???

13.07.2018 04:06

@nada - Odseci mu onaj deo tela kojim joj je naneo povredu , kako vise nikada ne bi sa tim delom tela mogao neko zensko bice da povredi. Kada sudstvo to uradi prvom manijaku , da vidimo koliko ce smeti manijaka nekoga da siluje. Ima b**** gace da im zvace od straha !

saw

13.07.2018 08:32

@nada - Krajnje je vreme za promenu zakona o krivičnoj odgovornosti

Milica

12.07.2018 23:48

Promenite zakon. Sankcionisite odmah ovakve pojave

Sanja

12.07.2018 23:52

I ovaj ludak sigurno sa roditeljima gleda Parove, Zadrugu i slicne bolesti. Projekat...

duska

13.07.2018 10:03

Cita li neko o ovim uzasima u Skupstini Srbije ??? Menjajte vise taj zakon o maloletnicima i spustite granicu na 12 godina da moze krivicno da odgovara !!! Godinama se prica o tome i nista.Sve vise je takve monstrum- dece.Malenoj lepotici zelim sto brzi oporavak ,a roditeljima da ga nadju i primene /ukoliko je to uopste moguce / sto drasticniju kaznu,jer sve je malo sta je zasluzio !

Ljubica

14.07.2018 15:08

NEMA ZAKONAA U SRBIJI! MONSTRUM RETARDIRANI! MALOJ BRZ OPORAVAK!