Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Đorđe je izvršio samoubistvo vešanjem oko 21:30 u svojoj sobu u stanu u Rakovici. Nesreća  se desila dok su njegovi roditelji biilu u prodavnici, a sumnja se da je to uradio zbog izazova na društvenoj mreži TikTok pod nazivom "blackout", "scarifing" ili "the choking game".

Ovaj izazov podrazumeva snimanje video klipa dok se osoba guši kaišem sve dok ne padne u nesvest. Nedavno je zbog ovog online izazova stradala i devojčica iz Italije (10)

Hitna pomoć je stigla, ali samo su mogli da konstatuju smrt, saznajemo u Hitnoj pomoći.

Porodica malenog Đorđa živi u bakinom stanu u Rakovici, a komšije za njega imaju samo reči hvale. Kažu da je bio vrlo fino dete i veoma vaspitan.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Kalesu

27.01.2021 12:59

Opet taj tik-tok, mogao bih se opkladiti. Poslao je u smrt već više mladih i dece, sve zbog prokletih izazova, a moderacija te mreže nikako da se dozove pameti i spreči ovakve tragedije. Neutešnim roditeljima i svima koji su voleli nesretnog mališana, iskreno saučešće. Da, nećete ovo objaviti, kao ni mnogi beogradski mediji do sada, a ponavljam već koji put...

Danijela

27.01.2021 13:57

Zasto neko ne reaguje i ugasi ovo sra*e? Koliko vidim, nista dobro ne donosi, samo neke gluposti, raznorazni izazovi kojima deca podlezu i nazalost na kraju nastradaju ??. Jako tuzno i jako strasno...