OTKRIVEN NOV STRAŠAN DETALJ U SLUČAJU UBIJENE ŽENE BEZ RUKU! Deca srpskog političara koja se sumnjiče da su počinila ovaj ZVERSKI zločin ispričala policiji nešto STRAVIČNO!

U Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici saslušani su Jelena Špagović (25) i Momčilo Dujović (21), rođeni sestra i brat, osumnjičeni za ubistvo starice Majde Garovič (80) iz Beograda i njima je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Jelena Špagović
Jelena Špagović, Foto: facebook.com

Uhapšena Jelena i Momčilo su rođeni sestra i brat, i deca bivšeg poslanika i drugog čoveka stranke "Srpska desnica", Saše Dujovića. Dujović je sinoć, nakon što je vest o hapšenju njegove dece objavljena, podneo ostavku na sve funkcije.

O detaljima zločina, koji je otkriven 20. juna u selu Krčedin kod Inđije i koji je potresao meštane i vikendaše ovog pitomog mesta, gde je u kontejneru u naselju Breskvik u blizini Dunava pronađen ugljenisani leš, zasad se samo nagađa.

 

Postoje indicije da je u ovaj zločin umešano još osoba, pa policija nastavlja sa radom na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi sa ovoim krivičnim delom.

Ono što za sada policija sumnja je da je Jelena Špagović, iz još nejasnih razloga, 15. juna usmrtila staricu, koja joj je nekada bila komšinica, a potom uz pomoć brata Momčila Dujovića, njeno telo prevezla u vikend-naselje kod Krčedina i zapalila je u kontejneru.

- Zbog postojanja osnova sumnje da joj je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, uhapšen je i M. D., koji se sumnjiči i za uklanjanje tragova - saopštio je MUP.

Majda Garović
Majda Garović, Foto: facebook.com

OTKRIVENO KOJI POLITIČAR JE OTAC UHAPŠENIH Vest odjeknula Srbijom! Deca visokopozicioniranog desničara osumnjičena za ubistvo Majde Garović

Ovaj monstruozni zločin otkriven je kada je jedan od vikendaša krenuo da baci smeće i u kontejneru je ugledao ugljenisano telo starije žene.

- Neko kaže da nije bilo celo telo, već deo, ali da je toliko izgorelo da nije moglo da se prepozna. Mi smo odmah pomislili da je neko sa strane, jer u selu niko nije bio nestao, a nemamo mnogo stanovnika da se ne bi saznalo da je neko ubijen - kaže jedan Krčedinac, koji živi u blizini mesta gde je pronađeno telo.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi