Jelena Špagović
facebook.com
Jelena Špagović

facebook.com

Jelena Špagović, Foto: facebook.com

Uhapšena Jelena i Momčilo su rođeni sestra i brat, i deca bivšeg poslanika i drugog čoveka stranke "Srpska desnica", Saše Dujovića. Dujović je sinoć, nakon što je vest o hapšenju njegove dece objavljena, podneo ostavku na sve funkcije.

O detaljima zločina, koji je otkriven 20. juna u selu Krčedin kod Inđije i koji je potresao meštane i vikendaše ovog pitomog mesta, gde je u kontejneru u naselju Breskvik u blizini Dunava pronađen ugljenisani leš, zasad se samo nagađa.

Jelena Spagovic

Facebook.com

 

Postoje indicije da je u ovaj zločin umešano još osoba, pa policija nastavlja sa radom na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi sa ovoim krivičnim delom.

Ono što za sada policija sumnja je da je Jelena Špagović, iz još nejasnih razloga, 15. juna usmrtila staricu, koja joj je nekada bila komšinica, a potom uz pomoć brata Momčila Dujovića, njeno telo prevezla u vikend-naselje kod Krčedina i zapalila je u kontejneru.

- Zbog postojanja osnova sumnje da joj je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, uhapšen je i M. D., koji se sumnjiči i za uklanjanje tragova - saopštio je MUP.

Majda Garović

facebook.com

Majda Garović, Foto: facebook.com

Ovaj monstruozni zločin otkriven je kada je jedan od vikendaša krenuo da baci smeće i u kontejneru je ugledao ugljenisano telo starije žene.

- Neko kaže da nije bilo celo telo, već deo, ali da je toliko izgorelo da nije moglo da se prepozna. Mi smo odmah pomislili da je neko sa strane, jer u selu niko nije bio nestao, a nemamo mnogo stanovnika da se ne bi saznalo da je neko ubijen - kaže jedan Krčedinac, koji živi u blizini mesta gde je pronađeno telo.

Kontejner u kom je žrtva zapaljena

V. Lalić

Kontejner u kom je žrtva zapaljena, Foto: V. Lalić

 

PROČITAJTE JOŠ: