Goran Janković
facebook.com
Goran Janković

facebook.com

Goran Janković, Foto: facebook.com

Stravičan zločin dogodio se u petak u novosadskom naselju Telep, gde je, kako se sumnja, Goran Janković (37), vlasnik vulkanizerske radnje u Veterniku, nasmrt pretukao suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (57) i Nadu Pajić (57). Ubistvo se dogodilo u kući u dvorištu Ulice Petefi Šandora 156 b u Novom Sadu, dok su tu bila Goranova i Mirjanina dva maloletna sina, stariji od deset godina i mlađi koji ide u vrtić.

Dušića Jevđenović Zarubica

facebook

Osumnjičeni je pobegao i za njim tragaju sve jedinice novosadske policije i Žandarmerija, a angažovan je i policijski helikopter. Nesrećna žena i njeni roditelji su najverovatnije usmrćeni udarcima tupim predmetom po glavi, a po nezvaničnim saznanjima, pretpostavlja se da su im smrtonosne povrede nanete macolom.

Masakr se dogodio u petak oko sedam sati, a nešto pre osam časova, tri beživotna tela u kući je zatekao M. P, sin, odnosno brat ubijenih. Njega je navodno preko telefona pozvao stariji sestrić i rekao šta se dogodilo u kući.

Novi Sad, ubistvo

Alo!/Dejan Briza

Novi Sad, Mirjanin brat Mladen, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Mama, baka i deda su ubijeni - rekao je dečak ujaku.

Goran Janković

Printscreen

- Čula sam ženski vrisak, i Nadu kako govori: "Zete, jesi li sada zadovoljan..." - duboko potresena tragedijom, plačnim glasom kaže jedna od komšinica ubijenih.

- Probudila sam sina i rekla da ode preko i proveri šta se dešava. Kada je izašao, tamo je već bila policija. Strašno, ne znam šta da kažem, oboje su bili divni, pošteni i vredni ljudi. Nisam ni znala da im se ćerka vratila.