Goran Glušica obožavao motore
Fejsbuk
Goran Glušica obožavao motore

Fejsbuk

Goran Glušica obožavao motore , Foto: Fejsbuk

 Tragedija se dogodila na auto-putu Beograd-Niš u smeru ka Nišu, kada je nesrećni Goran motociklom sleteo s puta, udario u zaštitnu ogradu i pao.

Kako smo ranije saznali, sa njim je na motociklu bila i njegova supruga Danijela, koja je teško povređena. Njih dvoje su se navodno vraćali u Smederevo sa moto-skupa. Iza sebe je ostavio dvoje dece.

Od Gorana se oprostili bajkeri

Fejsbuk

Od Gorana se oprostili bajkeri, Foto: Fejsbuk

Brat: Neka te anđeli čuvaju!

Od Gorana su se na društvenim mrežama opraštali rođaci, prijatelji i kolege, ali najpotresnija je objava njegovog brata Bojana. - Jagoše moj, nek mi te anđeli čuvaju. Voli te tvoj brat! - pisalo je iznad dve fotografije na kojima su zagrljeni. Bojan je takođe bajker.

 - Danijela je teško povređena, ali je svesna. Međutim, ni ona još ne zna da je moj Goran poginuo. Ne smemo da joj kažemo da joj se stanje ne pogorša. Ne smemo makar dok se ne oporavi, pa da joj pomognemo koliko god možemo. Uzeli smo joj i telefon da slučajno ne vidi na Fejsbuku ili tako nešto. Ja ću kako moram! Da je sreće da sam ja umrla, da sada on mene sahranjuje, a ne ja njega. Život je čudo! Prva bih volela da odem tamo umesto njega i sve bih uradila da se vrati ženi i deci, a da ja budem na njegovom mestu. Šta ću, moram da im pomognem, sada sam deci i snaji potrebnija nego ikada. Tu su i njegovi prijatelji, koji žele da pomognu... Šta ćemo - ispričala je kroz suze majka skrhana bolom.


Goran je bio član Moto-kluba „Arhangel“ iz Smedereva, a od njega su se oprostili i kolege bajkeri.

PROČITAJTE JOŠ