Osumnjičeni Davor P.
Instagram/Davor P.
Osumnjičeni Davor P.

Instagram/Davor P.

Osumnjičeni Davor P., Foto: Instagram/Davor P.

Davor P., koji je sinoć uhapšen zbog sumnje da je počinio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, u poslednje vreme se zanosio idejom oko traganja zakopanog zlata, a u tome je, šuška se po ovom selu, imao i ortaka.

Davor je, inače, bio zaluđenik za oružjem, rado se fotografisao sa puškom i pozirao u vojničkoj uniformi.

Pročitajte još:

Kako su nam ispričali drugari iz Jabukovca, imao je svoje "tinejdžerske ispade", ali je u poslednje vreme bio opsednut traganjem za zakopanim blagom.

- Kad je odslužio vojsku, krenuo je da traži zakopano blago, ali je ubrzo odustao od toga. Inače se po Jabukovcu priča da ima dosta zakopanih starina, pa se i on pomalo zanosio, al nakratko - kaže njegova poznanica.

Jabukovac

Youtube/Printscreen

Jabukovac, Foto: Youtube/Printscreen

Svi drugari su složni i tvrde da Davor nikad nije imao problema sa zakonom, osim jednom, što je, kako kažu, i zavedeno.

- Pre 10 godina zbog devojke je napravio glupost. Uzeo je auto nekome iz sela, da bi njime otišao kod devojke, jer je po svaku cenu hteo da je vidi - ispričao je za medije jedan poznanik. On je tada, priča se u selu, bio i hapšen.

Stefan (19) uživao sa sestrom na plaži u Grčkoj, a onda se dogodila strašna tragedija! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 24.08.2019. 17:32 Stefan P. (19), koji se udavio na plaži Olmpik bič u Grčkoj, objavio je nekoliko instagram priča sa svog poslednjeg letovanja.

 

- Kada je jedan gastarbajter dobrim kolima stigao u selo, Davor je uleteo na mesto suvozača, uperio pištolj u njega i naterao ga da vozi do obližnje šume. Izbacio ga je, pa čak i zapucao pored njegovih nogu. A onda je tim automobilom otišao u Negotin kod devojke - pričaju meštani.

Davor, inače, živi sa ocem u porodičnoj kući (ostao je sa njim nakon što mu se majka preudala) i pristojnog su materijalnog stanja. Sa njima u kući žive baba i deda. Njegov mlađi brat je u Hrvatskoj trenutno.

Iza jezivog ubistva Novopazarca krije se filmska priča! Sve počelo u Nemačkoj pre 2 godine...

AUTOR: Alo.rs/Novosti/I.L. DATUM I VREME: 24.08.2019. 15:46 Određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva. UBISTVo pištolj pucnjava, Foto: alo.rs Bajazit B. (25), osumnjičen za ubistvo Bejta Krlića (51) ispred restorana "Dar" u Novom Pazaru, branio se ćutanjem pred istražnim sudijom i tužiocem.

- Davor je automehaničar, nije nikada uzimao drogu, bio je u krugu normalnog društva. Iskreno, ne verujem da je on to uradio, znam ga - kazao je jedan rođak, koji je želeo da ostane anoniman.

Osumnjičeni je, kako pričaju njegovi prijatelji iz Jabukovca, silno želeo da bude profesionalni vojnik, ali su ga odbili ili zbog visine ili zbog toga što je zakasnio sa prijavom.

Jabukovac, selo Vratna

Alo.rs/Dragan Ilić

Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

Davorov deda Radovan, kaže da su njegovog unuka policajci juče odveli iz kuće. Na pitanje o tome da li se Davor čudno ponašao u vreme kada se desio zločin, on kaže da nije, kao i da je sve vreme bio u kući.

Raja Kazimirović

Alo

Raja Kazimirović, Foto: Alo

- Nismo ni znali šta se desilo u Jabukovcu, sve dok nismo videli helikopter i maricu koja nam je prošla pored kuće. Moj unuk je do prošle godine radio kod privatnika, u automehaničarskoj radnji, ali se ta radnja zatvorila i od tada nema nikakav posao. Ne verujem da je on ubica, jer su kod njega našli samo 315 evra - kaže deda Radovan.

Ubica iz Jabukovca

Instagram/Davor P.

Ubica iz Jabukovca, Foto: Instagram/Davor P.

- On voli oružje, ali nije odlazio u lov. Čuva je u svojoj sobi, u kutiji. Istina je da je kad se vratio iz vojske pokušavao da traži blago, ali je odustao. Kod mene je imao sve što treba, i hranu i stan - kazao je Radovan.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Komentari (2)

most

25.08.2019 18:02

Srbski junak..

Sloba

25.08.2019 21:28

E, jado jedna...Umesto da budeš častan vojnik, završio si kao ubica staraca. I to zbog čega? Zbog para. Nema goreg dna.