Ubica iz Jabukovca
Alo!
Ubica iz Jabukovca

Alo!

Ubica iz Jabukovca, Foto: Alo!

* Davor Pernić rekao izjavio da su mu trebale pare za operaciju ljubavnice

* Kaže da je operacija koštala 500 evra

* Takođe je opisao ostale detalje stravičnog zločina

Kako saznajemo, on je izjavio da je sa imanja porodice Kazimirović iz Vratne kod Jabukovca uzeo 200 evra i 35.000 dinara, navodeći „da se po selu pričalo da Raja ima mnogo para“!

Davor Pernić se tereti da je 7. avgusta na imanju u Jabukovcu hicima iz vatrenog oružja ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53). Masakr je šokirao srpsku javnost, a posle 18 dana intenzivne istrage, policija je pozvala Davora Pernića na informativni razgovor. Kako saznajemo, on je u policiji priznao zločin, a kada je naveo zbog čega je ubio četvoro ljudi, i najiskusniji policajci su se zgrozili.

Zanemeo od šoka kad je saznao da mu je sin prvenac pobio četvoro ljudi, a onda rekao gorku istinu!

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. DATUM I VREME: 25.08.2019. 19:38 Nije mogao da dođe do reči od šoka. Ubica iz Jabukovca, Foto: Instagram/Davor P. * Otac ubice u vreme sinovljevog hapšenja bio na salašu * Tresao se kada je čuo da je njegov sin počinio masakr * Ne zna ništa o zakopanm arsenalu oružja koje je Davor P.

- On je mrtav hladan ispričao da je poubijao ljude jer su njegovoj ljubavnici trebale pare za operaciju! Davor je iz urbanijeg dela Jabukovca i nije poznavao Kazimiroviće. Nedavno je čuo da se po selu priča „da Raja ima para“, pa je došao na ideju da ga opljačka. Sve je isplanirao do detalja i 7. avgusta je krenuo put Vratne, na imanje. Tamo je zatekao samo Draganu i Ljubinku. Uleteo je u kuću i zaurlao: „Dajte pare!“.

Međutim, žene su mu se suprotstavile. Dragana je zgrabila sekiru i napala ga, a on je odmah pobegao - navodi naš izvor iz istrage i dodaje da je do preokreta došlo kada se u letnjoj kuhinju uključilo svetlo.

Davor Pernić

Privatna arhiva

Davor Pernić, Foto: Privatna arhiva

- On se sakrio iza letnje kuhinje Kazimirovića. Kada se tamo uključilo svetlo i kad je izašla Rajina majka Dragica, bio je ubeđen da će ga prepoznati, pa je rešio da ih sve pobije. Dragicu je usmrtio na stepeništu i prekrio ju je stvarima, a onda se vratio u kuću i pucao na Draganu i Ljubinku. Ubrzo se na traktoru pojavio Raja Kazimirović, koga je usmrtio sa četiri hica u grudi i stomak, a petim ga je overio u glavu.

OTEO AUTO DA BI IMPRESIONIRAO DEVOJKU

Jedan mladić iz Jabukovca je ispričao da je Davor 2005. ili 2006. napravio „čudo“ u selu.

- Jedan mladić, gastarbajter, došao je besnim automobilom na odmor u rodni Jabukovac. Davor je sačekao da startuje motor i brzo je uleteo na mesto suvozača. Uperio je pištolj u njega i prisilio ga da vozi do najbliže šume. Tamo ga je izbacio iz automobila i čak pucao pored njegovih nogu. Posle toga je automobilom otišao u Negotin kod neke devojke da bi je impresionirao! Bio je tada uhapšen, ali ne znam da li je bio u zatvoru - ispričao nam je meštanin koji nije želeo da mu navodimo ime.

S. B.

Ispričao je da je to morao da uradi jer je njegovoj ljubavnici bio potreban novac za operaciju. Posle monstruoznog zločina je uzeo svega 200 evra i 35.000 dinara - navodi naš sagovornik i dodaje da je Davor policajcima pokazao gde je zakopao oružje. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Policajce je odveo u šumu na putu od Jabukovca ka Štubiku. Tamo su našli automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, koji su bili zakopani, a kojima je Davor, kako je priznao, ubio Raju i članove njegove porodice. U dvorištu osumnjičenog je policija našla još dve zakopane malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu, kao i veću količinu municije - navodi MUP i dodaje da je Davoru određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako saznajemo, Davor je rekao da je sve osmislio sam i da nije imao saučesnika.
Na vest da je zbog četvorostrukog ubistva uhapšen Davor Pernić iz Jabukovca, meštani tog sela i okoline su bili u čudu! Svi navode da je bio seoski automehaničar i da im uopšte nije bio sumnjiv. 

Deda: Tražio je zakopano blago, ne verujem da je ubica

Davor je duže vreme tragao za zakopanim blagom u Jabukovcu, a njegov deda Radovan i baba Mileva su nam to potvrdili. Bili su u šoku posle vesti koju su primili, ali nikako ne mogu da poveruju da im je unuk ubica.
- Moj unuk je voleo oružje, ali nije odlazio u lov. Čuvao ga je u svojoj sobi, u kutiji. Vojsku je odslužio u Nišu, a kad se vratio, pokušavao je da traži blago, ali je odustao. Do prošle godine je radio u servisu kao automehaničar, ali je ostao bez posla kada je privatnik zatvorio radnju. Kod mene je imao i stan i hranu. Ne verujem da je ubica jer su kod njega našli samo 315 evra - tvrdi deda Radovan i navodi da je Davor u subotu ujutru otišao u policiju na razgovor i više se nije vratio.
- Istog dana, oko 12 sati, došla je patrola, pozvali su dva svedoka iz sela, a onda su pretresli celu kuću. Davor je planirao da ode u Nemačku da radi. Njegov rođeni brat je autolimar, radi u Hrvatskoj, tamo je oženjen - ispričao je deda Radovan.

S. I.

- Prekjuče sam kod njega dovezao auto i odmah je otklonio kvar! Odlično je radio, bio je sa svima ljubazan! Dolazili su i meštani okolnih sela, čak i Negotinci. Imao je zanat u rukama! - kaže nam Vlada P. Iz Jabukovca.

Po priči meštana, Davor je živeo povučeno i družio se samo sa nekoliko drugova.

- Sa njima je uveče izlazio u centar na piće. Nikada nije pio alkohol, niti je pušio. Živi sa babom i dedom u kući koja je nekoliko metara udaljena od policijske stanice u Jabukovcu. Njegov otac Slaviša živi na imanju udaljenom oko 10 kilometara od Jabukovca. Nikad nismo čuli da je imao devojku - kaže nam Javorka B. Iz okoline Jabukovca. 

POLICAJCI MU IZVUKLI PRIZNANJE NA BLEF

Kako saznajemo, Davor Pernić je pozvan na informativni razgovor u drugom krugu, tek pošto su saslušani svi kriminalci iz okruga. Kada se krug suzio, na red su došli potencijalno sumnjivi meštani Jabukovca, a Davor je bio bukvalno prvi koji je pozvan u policiju.

- Bilo je „prvo pa muško“. Čim je počeo razgovor, inspektori su mu rekli da navodno imaju dokaze protiv njega. Blefirali su, preteći da će ga saslušati na poligrafu ukoliko im ne kaže sve i to je upalilo! Sve je iz prve otpevao i šokirao ih priznanjem - kaže naš izvor blizak istrazi.

 BONUS VIDEO: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije