Miljan Đurašinović (37), zvani Tasmanijski Đavo
facebook
Miljan Đurašinović (37), zvani Tasmanijski Đavo

facebook

Miljan Đ. (37), zvani Tasmanijski Đavo, Foto: facebook

Ultimatfajter Miljan Đ. (39), poznatiji kao Tasmanijski Đavo, uhapšen je zbog sumnje da je 5. septembra ove godine u Deligradskoj ulici automobilom udario Nikolu P. (74), koji je prelazio ulicu.

Posle incidenta u saobraćaju Đurašinović je, kako se sumnja, izašao iz "audija" i nekoliko puta starca udario rukom u glavu.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati, posle kojeg će uz krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja biti priveden u Prvo osnovno tužilaštvo - saopštio je juče MUP.

Napad mačetom

Ultimatfajter, koji je odranije poznat po nasilničkom ponašanju, posle napada na starijeg čoveka pobegao je s lica mesta i do juče je bio u bekstvu. Tog dana, prema rečima očevidaca, zakačio je starca "audijem", a kad mu je Nikola P. udario rukom po haubi "audija", on je izleteo iz automobila.

Teodora Viktorović (39)

Facebook

Teodora Viktorović (39), Foto: Facebook

- Udario je dedu pesnicom u lice, nesrećni čovek je od udarca pao, on je, pošto je nokautirao čoveka, seo u kola i odvezao se - ispričao je očevidac.

Tasmanijski Đavo bio je osuđen na dve i po godine zbog nasilja u porodici, jer je 2016. napao suprugu, a potom pretio njoj i deci. Kasnije, tokom suđenja, u sudnici je udario policajca koji je svedočio protiv njega. U novogodišnjoj noći 2006. godine on je nakon opšte tuče ranjen u jednom beogradskom hotelu, a 2008. je mačetom teško povredio vlasnika kladionice Stefana D., zbog čega je najpre osuđen na devet godina zatvora. Kazna mu je potom smanjena na sedam i po godina zatvora, a na kraju je odležao samo pet godina i tri meseca.

Pismo Teodori

Inače, iz zatvora Zabela pisao je u CZ Teodori Viktorović, unuci glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz serije "Bolji život", osuđenoj za ubistvo majke i bake, i poručio joj da razume situaciju u kojoj je i da su njihove sudbine slične.

- Teodora, razumem tvoju situaciju, jer i sam imam 20 godina robije. Ime mi je Miljan, iz Beograda sam. Nadimak mi je Đavo, jer sam rođen u Đavoljoj varoši. Najumnije osobe su odatle, ponosan sam na svoje poreklo. Voleo bih da se dopisujem s tobom, ali sada sve zavisi od tebe. U zavisnosti od toga da li ćeš i šta ćeš da odgovoriš na ovo moje pismo, zavisi koliko ću da ti se otvorim i ispričam ti svoj život. Ja sam svestan da ću doživotno biti okovan u lancima - piše u pismu koje je Tasmanijski Đavo iz Zabele poštom poslao u CZ.