Danijela R., Bežanijska kosa
Alo!/Nenad Vujanović/Privatna ar
Danijela Radojičić

Privatna arhiva

Danijela Radojičić, Foto: Privatna arhiva

Policija i dalje istražuje šta se tačno dogodilo u stanu na Bežanijskoj kosi gde je Danijela R. (36) povredila svoju trogodišnju ćerku, a onda je bacila sa četvrtog sprata zgrade, da bi potom isekla sebi vene i skočila iz stana, sa 12 metara na beton.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta i sada ispituje očevice horora na Bežanijskoj kosi.

Danijelin suprug, a devojčicin otac kolima Hitne pomoći prevezen u Zemunsku bolnicu jer mu je pozlilo od šoka kada je saznao šta se dogodilo. On se rano jutros vratio sa posla, iz treće smene, i zatekao policiju i onda saznao za užas koji se dogodio.

Naime, policija je u 8.20 sati jutros dobila informaciju da je došlo do požara u jednom stanu na četvrtom spratu zgrade na Bežanijskoj kosi, i da su majka i ćerka skočile kroz prozor kako bi se spasile od vatre. Međutim, već po dolasku na lice mesta, utvrđeno je da je istina drugačija i još užasnije.

Očevici su ispričali da su čuli tup i snažan udarac i da su istrčali na terasu i da su tada na zemlji ugledali krvavo dete.

Dete je u prvim trenucima, nakon što je bačeno sa 12 metara na beton davalo znake života, međutim ubrzo je podleglo stravičnim povredama.