D. R. poginuo u nesreći
instagram
D. R. poginuo u nesreći

instagram

D. R. poginuo u nesreći, Foto: instagram

Na njega je, kako se saznaje u policiji, naleteo automobil za čijim je volanom bio Ž. M. (28), iz susednog sela. Osumnjičeni je imao u sebi 2,32 promila alkohola. Navodno, osumnjičeni se posle udesa udaljio s mesta događaja, pa se potom vratio.

PROČITAJ JOŠ:

Damjanov drug Pera S. priča da je poginuli momak je te noći bio sa još dvojicom vršnjaka na rođendanu u Lipničkom Šoru. Dok su se putem vraćali kući, na njih je velikom brzinom naleteo automobil, a Damjan je nastradao tako što je prethodno povukao drugara i tako mu spasao život. Sam nije uspeo da se skloni, navode Večernje novosti.

Povređeni vršnjak je prebačen u bolnicu i nije u životnoj opasnosti. Treći dečak nije zadobio nikakve povrede.

Damjana Reševića od prekisnoć oplakuje čitav kraj. Bio je, kako kažu, omiljen među vršnjacima, talentovani bokser, i imao je junačko srce.

Istraga je još u toku i očekuje se zvanično saopšenje o tome kako je došlo do tragedije.

Policijska uprava u Šapcu, u saopštenju dostavljenom medijima, navodi da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili Ž. M. (28), iz okoline Loznice, zbog sumnje da je počinio krivično delo - teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Mapa iz 1795. pobija sve nametnute istorijske falsifikate Londona, Beča i Vatikana!

Albanci su u ogromnoj zabludi. Albanski navijači, Foto: AP/Hektor Pustina * U vremenu surovog otimanja Kosova i Metohije valja se prisetiti čija je bila zemlja Albanija * Ona je odlukom velikih sila nastala 1912.

- Sumnja se da je vozač "pežoa" lozničkih registarskih oznaka Ž. M. (1991), u mestu Lipnički Šor, na magistralnom putu Loznica - Šabac, pod dejstvom alkohola izgubio kontrolu nad vozilom i udario u tri pešaka koja su se kretala kolovozom - navodi u zvaničnom saopštenju PU Šabac.

BONUS VIDEO: