DETALJI PORODIČNE DRAME U KRALJEVU "Čuo sam Marinin vrisak, a onda sam ga zatekao mrtvog u fotelji": Komšije misle da je Saša poludeo zbog vrućine, pa krenuo da puca!

Kraljevčanin Saša M. (54) koji je u noći između utorka i srede počinio samoubistvo u porodičnoj kući u Ulici Radovana Pavlovića, na periferiji Kraljeva, najverovatnije je digao ruku na sebe zbog lošeg zdravstvenog stanja i paklenih vrućina koje, kako tvrde njegove komšije, nije mogao da podnese.

Policija, Uviđaj
Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Saša M. (54) pucao je u suprugu u Kraljevu

* Mislio da ju je ubio, pa izvršio samoubistvo

* Komšije tvrde da su paklene vrućine uticale na to da počne da puca po kući

- Bio je punačak, imao je problema sa povišenim krvnim pritiskom, u par navrata sam ga ovog leta vozio do Hitne pomoći. Mišljenja smo da su paklene vrućine uticale na to da počne da puca po kući i da na tragičan način okonča svoj život - priča komšija, koji se predstavio kao Stole.

On kaže da je oko ponoći najpre začuo jedan pucanj i čuo kako je Sašina supruga Marina vrisnula, a potom je čuo još jedan koji je dopreo iz garaže koja se nalazi u dvorištu pored porodične kuće.

Policija, hapšenje
Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Uleteo sam u garažu i zatekao sam ga u fotelji koju je koristio za popodnevni odmor. Pucao je sebi pravo u srce i to iz pištolja koji mu je služio kao talija na ratištu na kojem je bio. Godinama sam ga molio da razduži taj pištolj, jer mu više nije potreban, ali on nije želeo da se odvoji od njega - dodaje komšija Stole.

MISTERIJA MASAKRA U JABUKOVCU SVE VEĆA! Ubice htele da pobiju sve na koje naiđu, a policija ne može da ih nađe zbog ovoga

DEVOJČICA IZ ZRENJANINA IZNELA STRAVIČNE DETALJE ZLOSTAVLJANJA Očuh je dodirivao po polnom organu, terao da polomi ikonu i ubije sestru?! Pre 25 godina SILOVAO ROĐENU MAJKU?!

Prema njegovim rečima, nikakvog nasilja u porodici u ovom slučaju nije bilo. On kaže da je porodica dobrog materijalnog stanja, da svi imaju posao i da su živeli u slozi. Saša je iza sebe ostavio dva sina. Jedan od sinova radi u inostranstvu, u Češkoj, drugi je zaposlen ovde, u Srbiji.

https://www.alo.rs/vesti/hronika/motiv-cetvorostrukog-ubistva-u-jabukovcu-je-osveta-jedan-detalj-sve-otkrio/246465/vest

- Nije mi jasno kako je ovakva tragedija mogla da se dogodi, svi u komšiluku smo potreseni. Saša je bio dobar čovek i uvek je rado pomagao susedima, čak i onima koje ne poznaje dobro. Eto, pre neki dan stigla su mu drva, trebalo je narednog vikenda da ih sprema za zimu - kaže jedna komšinica.

ISPOVEST MUŽA PREMINULE PORODILJE IZ ALEKSINCA "Odveli smo te na porođaj, a zbog doktora te vraćam u SANDUKU": Danijela (31) rodila zdravu bebu, a onda je sve krenulo po zlu!

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi